Libnet.ro
UNICEF

16:00

Prima reactie a PSD dupa declaratiile lui Klaus Iohannis de la Iasi: Avem un presedinte care nu e adaptat la ce se intampla in tara

Antena3 Antena3,
Prima reactie a PSD dupa declaratiile lui Klaus Iohannis de la Iasi: Avem un presedinte care nu e adaptat la ce se intampla in tara

Valeriu Steriu, purtatorul de cuvant al PSD, a avut o prima reactie la Antena 3 in urma atacurilor facute de Klaus Iohannis intr-o declaratie de presa la Iasi. Avem un presedinte care a blocat in. continuă pe Antena3

Judecatoarea Dana Girbovan, despre demisia lui Felix Banila: Klaus Iohannis s-a comportat precum un sef al procurorilor

Dana Girbovan, judecator la Curtea de Apel din Cluj, care a starnit o serie de polemiciinspatiul public, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea premierului Viorica Dancila pentru ca.

Klaus Iohannis, atacuri in rafala la PSD. Presedintele spera sa avem un nou guvern dupa saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca sprijinirea sectorului digital trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Executiv, iar predictibilitatea - cuvantul de ordine al oricarei guvernari.

PSD, dupa concedierile masive anuntate de Anastasiu: Este o noua amenintare din partea opozitiei

PSD a avut o prima reactie dupa concedieri uriase in randul bugetarilor, anuntate de Dragos Anastasiu. Acesta a afirmat ca 400. 000 de bugetari vor fi dati afara din 2020, cand la putere va veni un guvern.

Klaus Iohannis, despre amanarea examenului de rezidentiat: Ar fi trebuit sa fie organizat cu cel putin cu o jumatate de an inainte. Nu ti-ar fi rusine PSD! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD in contextul in care examenul de rezidentiat din acest an a fost amanat pe motiv ca, in acest moment, nu exista un ministru al Educatiei.

Ludovic Orban: Faptul ca institutiile statului nu sunt capturate si nu sunt folosite ca filiale de partid se datoreaza presedintelui Klaus Iohannis (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit sambata, in discurusl sustinut la Iasi, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL din regiunea Nord-Est, despre ceea ce a numit victoriile presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, despre accidentul din Ialomita: Lipsa de infrastructura ucide, precum si coruptia ucide. Aceasta nepasare criminala a PSD costa vieti de romani! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, sambata, la Iasi, despre tragicul accident care s-a produs in judetul Ialomita, soldat cu moartea a zece persoane si ranirea altor sapte. Seful statului a subliniat, in.

Viorica Dancila, tag pe Facebook pentru Klaus Iohannis: Cand puneti in aplicare decizia Curtii Constitutionale?

Viorica Dancila continua razboiul, pe Facebook, impotriva lui Klaus Iohannis. Sefa PSD ii da tag intr-o postaresefului statului, in care isi arata nemultumirea pentru faptul ca nu a eliberat-o.

P Klaus Iohannis: Industria ITC a ajuns la 6% din PIB intr-un timp record Sprijinirea sectorului IT ar trebui sa fie pe agenda oricarui Guvern

Prezent in cadrul evenimentului GoTech World presedintele Klaus Iohannis a punctat ca Romania are nevoie de stabilitatea si predictibilitatea legislatiei, fapt care a lipsit in timpul guvernarii PSD. Seful statului a punctat ca industria ITC a ajuns la 6% din PIB intr-un timp record si a afirmat ca sprijinirea sectorului IT ar trebui sa fie pe agenda oricarui Guvern.

Klaus Iohannis: Sprijinirea dezvoltarii sectorului digital ar trebui sa fie prioritate zero pe agenda oricarui guvern. PSD nu intelege ca administratia trebuie sa sprijine mediul de afaceri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca sprijinirea dezvoltarii sectorului digital ar trebui sa fie prioritatea zero a oricarui guvern. Prezent, miercuri, la evenimentul GoTech World, seful statului a.

KLAUS IOHANNIS: Dupa motiunea de cenzura astept implicare totala de la PNL

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, in cadrul Adunarii regionale a organizatiilor PNL din Regiunea Nord-Est, ca, dupa ce motiunea de cenzura este adoptata de Parlament, trebuie un guvern de tranzitie care sa pregateasca alegerile si bugetul pe anul viitor, el subliniind ca asteapta implicare maximala, totala, eficienta, de buna credinta din partea Partidului National Liberal pentru a trece aceasta perioada de tranzitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )