Libnet.ro
UNICEF

18:30

Prima reactie venita din partea lui Iohannis, dupa atacul lui Liviu Dragnea: Este un neadevar

B1 B1,
Prima reactie venita din partea lui Iohannis, dupa atacul lui Liviu Dragnea: Este un neadevar

Administratia Prezidentiala raspunde atacurilor venite din partea lui Liviu Dragnea. Seful PSD a afirmat ca Iohannis s-ar afla in SUA in vacanta, desi seful statului a participat la Adunarea. continuă pe B1

Liviu Dragnea, prima reactie dupa atacul lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat la atacul dur lansat de Klaus Iohannis, dupa ce presedintele Romaniei a criticat PSD. Nu vorbesc. A vorbit presedintele destul. A venit suparat din.

Andreea Raicu, prima reactie dupa ce Tudor Chirila si-a iesit din pepeni in direct

Dupa ce Tudor Chirila i-a luat apararea in direct, in cadrul unei emisiuni de radio, Andreea Raicu a avut o reactie inedita pe pagina sa de Facebook. Andreea Raicu a postat un mesaj de suflet pe pagina sa.

Andreea Raicu, prima reactie dupa ce Tudor Chirila i-a luat apararea in direct: Fii recunoscator...

Dupa ce Tudor Chirila i-a luat apararea in direct, Andreea Raicu a avut o reactie inedita pe pagina sa de Facebook. Artistul s-a enervat in timpul unui interviu, la un post de radio, dupa ce.

Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa ce Kovesi i-a facut plangere la CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa ce sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a sesizat CSM cu privire la o posibila afectare a independentei sistemului judiciar printr-o declaratie a ministrului.

Reactia purtatorului de cuvant al lui Iohannis, dupa ce Dragnea a declarat ca presedintele a venit suparat din vacanta si ne-a certat pe toti: E o gluma sau este o ironie bazata pe un neadevar?

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a reactionat, miercuri, la declaratia lui Liviu Dragnea, ca presedintele A venit suparat din vacanta si ne-a certat pe toti. Intrebata de jurnalisti cum interpreteaza seful statului gluma lui Liviu Dragnea, Madalina Dobrovolschi a raspuns: E o gluma sau este o ironie bazata pe un neadevar? . ) Daca reprezentarea Romaniei la ONU si intalniri cu lideri de stat, intre care cu Presedintele Statelor Unite al Americii, reprezinta vacanta, a merge in vacanta, atunci chiar nu mai am alte comentarii din acest punct de vedere.

Politic Show: Trei masuri PSD-ALDE, desfiintate dintr-un foc in Senat; Reactia lui Traian Basescu despre scandalul din Justitie; Primul sondaj dupa declansarea razboiului PSD-DNA/ Cati romani i-ar vota pe social-democrati daca ar fi alegeri duminica

Iohannis: Politicieni influenti ataca justitia. Este nevoie de o implicare civica maxima. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca justitia este atacata, de la alegerile parlamentare incoace, de. DNA il acuza pe Toader de imixtiune in ancheta procurorilor in cazul Belina. Ministrul a declarat ca legalitatea unei HG o verifica judecatorul, nu procurorul. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )