Libnet.ro
UNICEF

12:00

Reactie-fulger din PSD, dupa declaratiile lui Klaus Iohannis: Are o problema medicala

Antena3 Antena3,
Reactie-fulger din PSD, dupa declaratiile lui Klaus Iohannis: Are o problema medicala

Senatorul PSD Nicolae Serban a comentat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, facute vineri intr-o conferinta de presa. in mod cert e o situatie din ce in ce mai grava in tara. in cazul lui. continuă pe Antena3

Reactia oficiala a PSD, dupa blocajul lui Klaus Iohannis: Se lasa manat de ranchiuna si obsesiile personale

Partidul Social Democrat a transmis, vineri, printr-un comunicat de presa, ca condamna decizia iresponsabila a presedintelui Iohannis de a bloca functionarea a doua ministere cheie ale Guvernului.

Iordache: Klaus Iohannis isi depaseste rolul constitutional in cazul remanierilor ministrilor

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache PSD) considera ca presedintele Klaus Iohannis isi depaseste rolul constitutional in cazul remanierilor de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor si demonstreaza ca este intr-o.

in timp ce PSD bate toba cu amnistia, Klaus Iohannis lanseaza in dezbatere publica rezultatele proiectului Romania Educata, initiat inca de la preluarea mandatului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis calca pe urmele predecesorului sau, Traian Basescu, si propune o noua strategie pentru modernizarea educatiei. Rezultatele proiectului Romania Educata, initiat de.

Liviu Pop, cel care a ratat titlul de doctor din cauza suspiciunilor de plagiat, il acuza pe Klaus Iohannis de plagiat si falsificare

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Marian Pop, l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca ar fi plagiat rezultatele proiectului Romania educata, fara a prezenta vreo dovada. in luna iulie, comisia care trebuia sa-i ofere titlul de doctor lui Liviu Pop a anulat decizia, dupa ce jurnalista de investigatii Emilia Sercan a prezentat dovezi clare de plagiat din lucrarea fostului ministru.

Klaus Iohannis, despre propunerile de ministri: inlocuim oameni slabi cu oameni slabi. Eu nu sunt de acord sa se continue in acest circ. PSD sub Dragnea nu face performanta guvernamentala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in declaratiile facute dupa lansarea programului Romania Educata ca nu a finalizat analiza privind propunerile PSD pentru posturile de ministii ai Dezvoltarii si.

Eugen Nicolicea, dupa declaratiile lui Iohannis: Nu cunostea ceea ce s-a intamplat, pentru ca altfel i-ar fi fost rusine

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca nu s-a ocupat de revocarea lui Liviu Dragnea, asa cum au acuzat liderii puterii. in acest context,Eugen Nicolicea spune ca presedintele nu stia ce s-a.

Klaus Iohannis raspunde PSD cu aceeasi moneda: Ne putem inspira cu totii din amanarea votului pe cererea DNA cu privire la Tariceanu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat vineri, cu privire la amanarea numirii noilor ministri propusi de PSD, ca s-a orientat dupa modul in care actioneaza PSD in Parlament, referindu-se la tergiversarea.

Klaus Iohannis: Problema este ca Romania nu are prim-ministru. Guvernul este condus de infractorul Dragnea, prin interpusi

Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 13. 00, in lumina celui mai recent scandal de pe scena politica. Declaratiile sale vor fi live pe Antena 3 si www. antena3. ro. Citeste si:Viorica.

Klaus Iohannis, anunturi importante in scandalurile momentului

Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 13. 00, in lumina celui mai recent scandal de pe scena politica. Declaratiile sale vor fi live pe Antena 3 si www. antena3. ro. Citeste si:Viorica.

Miscarea de ultima ora facuta de Klaus Iohannis impotriva coalitiei PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat CCR in legatura cu legea privind desecretizarea protocoalelor cu SRI initiata de cei doi presedinti ai P-arlamentului, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, impreuna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )