Libnet.ro
UNICEF

20:15

Rovana Plumb, prima reactie dupa ce dosarul sau a ajuns in Parlament: Este un atac pentru destabilizarea statului de drept

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb, prima reactie dupa ce dosarul sau a ajuns in Parlament: Este un atac pentru destabilizarea statului de drept

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a declarat joi, dupa ce si-a studiat dosarul trimis de procurori Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, ca nu a incalcat legea si ca dosarul. continuă pe Antena3

Augustin Lazar, prima reactie dupa ce legile justitiei au primit aviz negativ in CSM

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a avut o prima reactie dupa ce CSM a dat aviz negativ pe legile justitiei. Lazar sustine ca aceste legi aduc atingere independentei.

Victor Ponta: Rovana Plumb e martor in dosarul Belina. Voi vota impotriva cererii DNA

Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca va vota impotriva inceperii urmaririi penalefata de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului si Schimbarilor Climatice la data faptei, in legatura cu.

Elena Udrea, prima reactie dupa denuntul lui Gabriel Sandu: Este o frustrare. E suparat si incearca sa arunce in toata lumea

Elena Udrea spune ca denuntul facut de Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor in guvernarea PDL, este o frustrare deoarece este unul dintre putinii care au si fost condamnati in dosarul Microso.

Andreea Raicu, prima reactie dupa ce Tudor Chirila si-a iesit din pepeni in direct

Dupa ce Tudor Chirila i-a luat apararea in direct, in cadrul unei emisiuni de radio, Andreea Raicu a avut o reactie inedita pe pagina sa de Facebook. Andreea Raicu a postat un mesaj de suflet pe pagina sa.

Andreea Raicu, prima reactie dupa ce Tudor Chirila i-a luat apararea in direct: Fii recunoscator...

Dupa ce Tudor Chirila i-a luat apararea in direct, Andreea Raicu a avut o reactie inedita pe pagina sa de Facebook. Artistul s-a enervat in timpul unui interviu, la un post de radio, dupa ce.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa atacul lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat la atacul dur lansat de Klaus Iohannis, dupa ce presedintele Romaniei a criticat PSD. Nu vorbesc. A vorbit presedintele destul. A venit suparat din.

Avocatul lui Gabriel Sandu, prima reactie dupa denuntul anului: Este disperat(VIDEO)

Avocatul lui Gabriel Sandu, Daniel Chitic, a vorbit joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, despre motivele pentru care fostul ministru a depus un denunt la DNA.

Merkel, prima reactie dupa discursul lui Macron

Cancelarul german Angela Merkel a declarat joi ca exista un larg consens intre Germania si Franta in privinta viitorului Europei. Afirmatia a fost facuta cu putin timp inaintea unei reuniuni bilaterale la Tallinn cu presedintele francez Emmanuel Macron.

Angela Merkel, prima reactie dupa discursul lui Macron: Larg consens intre Franta si Germania privind viitorul Europei

Exista un larg consens intre Germania si Franta in privinta viitorului Europei, a afirmat joi cancelarul german Angela Merkel, cu putin timp inaintea unei reuniuni bilaterale la Tallinn cu presedintele francez Emmanuel Macron, scrie AFP.

Rovana Plumb, dupa ce si-a citit dosarul prin care DNA ii cere urmarirea penala in afacerea Belina: Este un atac la Guvern si la PSD

Ministrul delegat Rovana Plumb a declarat, joi, ca dosarul Belina, in care procurorii DNA cer sa fie urmarita penal, reprezinta un atac la Guvern si la PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2602 seconds )