Libnet.ro
UNICEF

21:00

Tineretul PSD, reactie dura dupa ce Gabriel Petrea a votat motiunea: Nu ne mai reprezinta

B1 B1,
Tineretul PSD, reactie dura dupa ce Gabriel Petrea a votat motiunea: Nu ne mai reprezinta

Organizatia TSD Constanta se dezice de presedintele tineretului social-democrat, Gabriel Petream dupa ce acesta a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Viorica Dancila. Gabriel Petrea nu ne mai re. continuă pe B1

Klaus Iohannis, reactie dura dupa caderea Guvernului Dancila: Romania a castigat!

Presedintele Romaniei a oferit primele declaratii, dupa ce guvernul condus de Viorica Dancila a cazut prin motiune de cenzura, joi, 10 octombrie 2019. Seful statului a anuntat ca va convoca partidele pentru a discuta cu fiecare in parte optiunile si variantele pentru postul de premier al Romaniei. Presedintele a mai spus cpa prin acest vot .

UPDATE Deputatii PSD Marius Bota si Gabriel Petrea au votat la motiune. A votat si deputatul Mihaita Gaina, proaspat demisionar din PSD

Deputatul PSD Marius Bota si deputatul Mihaita Gaina, care a plecat recent din PSD, au votat, la vedere, motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului. De asemenea, a votat la motiune si liderul organizatiei de tineret a PSD, Mihaita Gaina. Totodata, parlamentarii din grupul minoritatilor, inclusiv liderul grupului, Varujan Pambuccian, au introdus bile in urnele de vot.

Tineretul PSD se dezice de liderul Gabriel Petrea, care a votat impotriva Guvernului Dancila: Nu ne mai reprezinta. Stiam ca nu va vota motiunea

Tineretul PSD Constanta a reactionat la gestul lui Gabriel Petrea, seful tinerilor PSD si deputat PSD de Bucuresti, care a votat motiunea de cenzura la adresa Guvernului Viorica Dancila.

Mircea Badea, reactie dura inaintea motiunii de cenzura: Cantitatea de prostie din aceasta tara este insuportabila

Mircea Badea a avut o reactie foarte dura, chiar inainte de citirea motiunii de cenzura. Si-a sustinut luni seara, in direct, argumentele potrivit carora isi doreste ca Guvernul Dancila sa pice. La randul sau, premierul a sustinut luni ca se asteapta ca motiunea de cenzura sa nu treaca. Propunerea initiata de PNL va fi dezbatuta .

CTP, reactie incredibila dupa caderea guvernului: Ceausismul a cazut la vot! Revolutia este salbatica!

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie incredibila si si-a spus parerea in legatura cu faptul ca Guvernul Dancila a picat, pe 10 octombrie. CTP, reactie incredibila dupa caderea guvernului CTP a reactionat intr-o maniera similara si efervescenta ca intotdeauna. A comparat Guvernul condus de Viorica Dancila cu unul comunist. Mai mult, reactia sa incredibila .

Mircea Badea, reactie FABULOASA dupa ce a intalnit-o pe femeia cu o avere de 1,2 miliarde de dolari

Mircea Badea a avut o reactie fabuloasa dupa interviul cu Anastasia, regina sprancenelor, sora ei si mama acestora. Vezi aceasta postare pe.

Seful organizatiei de tineret a PSD si rectorul Universitatii Politehnica, ambii apropiati ai Ecaterinei Andronescu, au votat motiunea de cenzura

UPDATE:Gabriel Petrea siMihnea Costoiu au votat motiunea de cenzura. Andrei Pop a lipsit de la sedinta. Gabriel Petrea, liderul tineretului social-democrat, si senatorul Mihnea.

incep taierile pe capete in PSD. Prima victima dupa daramarea Guvernului

La scrut timp dupa ce motiunea de cenzura a fost aprobata de catre Parlament, Tineretul Social Democ.

Mircea Badea, reactie ORIBILA dupa ce a cazut Guvernul

Mircea Badea a avut si el o reactie scurta, dar oribila, dupa ce, joi, motiunea de cenzura a trecut, iar Guvernul condus de Viorica Dancila a cazut. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )