Libnet.ro
UNICEF

07:45

Udrea, reactie neastepta la numirea Vioricai Dancila ca premier

Antena3 Antena3,
Udrea, reactie neastepta la numirea Vioricai Dancila ca premier

Elena Udrea a avut o reactie neastepta la numirea Vioricai Dancila ca premier, despre care spune ca este un prim-ministru care nu i-a fost indicat lui Dragnea de catre Securitate. De data. continuă pe Antena3

Este pentru PRIMA DATA.... Elena Udrea, DEZVALUIRI BOMBA dupa numirea lui Dancila PREMIER!

Elena Udrea reactioneaza dupa numirea Vioricai Dancila in functia de prim-ministru al Romaniei. Spre deosebire de alte dati, cand tuna si fulgera la adresa propunerilor PSD-istilor, Udrea.

Melescanu: ALDE si-a insusit nominalizarea Vioricai Dancila ca premier

Teodor Melescanu a anuntat ca ALDE, partener cu PSD in coalitia de guvernare, si-a insusit nominalizarea Vioricai Dancila pentru postul de premier, anuntata marti de social-democrati.

Firea, dupa desemnarea Vioricai Dancila ca premier: O sansa mare pentru Romania si pentru Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, o felicita pe Viorica Dancila si sustine ca desemnarea acesteia pentru postul de prim-ministru este o sansa mare pentru Romania si pentru Bucuresti.

Pippidi, despre desemnarea Vioricai Dancila drept premier: Partea obscura a statului a primit o lovitura zdrobitoare (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu Pippidi a declarat joi in cadrul emisiunii Talk B1 ca prin numirea Vioricai Dancila in functia de premier, serviciile au incasat o lovitura de.

Un lider PSD reactioneaza dupa desemnarea Vioricai Dancila ca premier: Ce nu intelege Dragnea este ca functia te transforma

Primarul orasului Iasi, Mihai Chirica, este de parere ca desemnarea Vioricai Dancila ca premier al Romaniei este rezultatul unui sir de esecuri in PSD. Nu cred ca poate fi pusa la.

Teodor Melescanu: ALDE si-a insusit nominalizarea Vioricai Dancila ca premier

ALDE si-a insusit nominalizarea Vioricai Dancila pentru functia de premier, a anuntat marti Teodor Melescanu, potrivit HotNews. Liderii ALDE au fost convocati marti dupa-amiaza.

PNL cere alegeri anticipate. Prima reactie a partidului dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat marti, dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD, ca raspunderea pentru guvernarea catastrofala este exclusiva a PSD si cere alegeri.

Dragnea: UDMR nu are vreun motiv sa nu fie de acord cu propunerea Vioricai Dancila in functia de premier

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca UDMR nu are vreun motiv sa nu fie de acord cu nominalizarea Vioricai Dancila pentru postul de premier.

SONDAJ Ce ar trebui sa faca Presedintele Iohannis, dupa propunerea Vioricai Dancila pe post de premier PSD?

Ar trebui seful statului sa accepte propunerea PSD pentru postul de premier? Ar trebui sa o respinga si sa ceara PSD sa propuna pe altcineva in locul Vioricai Dancila, ceea ce ar insemna o a cincea nominalizare intr-un singur an? Sau, in cazul conturarii unei alte majoritati, sa propuna premier pe cineva din afara PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro.

Iohannis a pierdut aproape 1.500 de fani pe pagina de Facebook din momentul anuntului privind desemnarea Vioricai Dancila pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut aproape 1. 500 de fani pe pagina oficiala de Facebook, miercuri seara, de la momentul anuntului facut la ora 17. 30 cu privire la desemnarea Vioricai Dancila, propusa de PSD, pentru postul de prim-ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,339 seconds )