Libnet.ro
UNICEF

13:16

Victor Ponta, prima reactie dupa ce Deutsche Welle a anuntat ca este urmatorul fugar: Voi fugi in weekend

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, prima reactie dupa ce Deutsche Welle a anuntat ca este urmatorul fugar: Voi fugi in weekend

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Deutsche Welle a venit cu ipoteza ca este urmatorul fugar din Romania. Cei de la Deutsche Welle au facut o gluma si daca dvs radeti, ca si mine, ne bucuram . continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Salman Khan dupa ce a fost CONDAMNAT pentru UCIDERE. Sute de fani i-au SCANDAT numele in fata casei. Iulia Vantur, DEVASTATA (VIDEO)

Starul bollywoodian Salman Khan iubitul Iuliei Vantur) a avut o prima reactie dupa ce a fost eliberat pe cautiune in urma condamnarii sale la cinci ani de inchisoare pentru uciderea unor antilope dintr-o specie.

Prima reactie a lui Salman Khan dupa ce a fost condamnat la 5 ani de inchisoare: sute de fani i-au scandat numele in fata casei VIDEO

Starul bollywoodian Salman Khan 52 de ani) a avut o prima reactie dupa ce a fost eliberat pe cautiune in urma condamnarii sale la cinci ani de inchisoare pentru uciderea unor antilope dintr-o specie protejata, fapt petrecut in urma cu 20 de ani. Sute de fani i-au scandat numele in fata tribunalului si la resedinta sa din Mumbai.

Victor Ponta, urmatorul mare fugar din Romania, sustine Deutsche Welle. Reactia fostului premier

UPDATE: Fostul premier Victor Ponta a avut o reactie ironica vizavi de articolul Deutsche Welle. Eu, in weekend, voi fugi la Cornu cu familia si luni sunt la Parlament. Poate stiti dumneavoastra despre.

Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Familia traditionala cu tinerica Irina Tanase

Victor Ponta il desfiinteaza pe Liviu Dragnea. Fostul premier acuza Guvernul PSD ca discuta foarte multe subiecte, mai putin cele care afecteaza viitorul economic al tarii. Victor Ponta da si un exemplu:.

DW: Victor Ponta, urmatorul fugar din Romania

Fostul premier Victor Ponta il foloseste pe fugarul Sebastian Ghita drept experiment pentru un plan personal: acela de a fugi din tara daca se ingroasa gluma cu dosarele sale de la parchet. Ipoteza.

ştiri din Politica

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )