Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta, reactie dura, dupa ce a fost acuzat ca l-a denuntat pe seful PSD la DNA: Basescu si Dragnea sunt frati in minciuna

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, reactie dura, dupa ce a fost acuzat ca l-a denuntat pe seful PSD la DNA: Basescu si Dragnea sunt frati in minciuna

Dupa ce Traian Basescu a declarat ca este convins ca Victor Ponta l-a denuntat pe Liviu Dragnea la DNA, fostul premier a avut o reactie dura pe pagina sa de Facebook. Basescu si Dragnea =. continuă pe Antena3

Gigi Becali, reactie dura dupa ce doi ministri au intrat in vizorul DNA

Omul de afaceri Gigi Becali isi exprima compasiunea fata de vicepremierul Sevil Shhaideh si spune ca a intrat in vizorul DNA din loialitate fata de seful PSD, Liviu Dragnea. Sevil Shhaideh este.

Victor Ponta duce o batalie crancena impotriva Guvernului Tudose: Am semnat. Este o prevedere nociva!

Victor Ponta duce o batalie dura impotriva Guvernului Tudose si a deciziei acestora de modificare a platii TVA de la 1 ianuarie. Am semnat aceasta petitie initiata de reprezentantii mediului de.

Cheloo, reactie dura dupa numarul unui concurent de la iUmor: Daca n-as fi condamnat, te-as fi calcat in picioare si mi-as fi asumat un dosar penal VIDEO

Numarul unui concurent de la iUmor a reusit sa-l enerveze atat de tare pe Cheloo incat acesta a marturisit ca ar fi recurs la violenta daca nu ar avea deja un dosar penal.

Victor Ponta ii raspunde fostului presedinte: Basescu si Dragnea = frati in minciuna!

Traian Basescu l-a acuzat pe Victor Ponta ca l-a denuntat pe Liviu Dragnea la DNA, iar fostul premier nu a ramas nepasator in urma acestor declaratii. Ponta a raspuns intr-un fel dur fostului.

VIDEO Laura Codruta Kovesi a confirmat ca fostul premier Victor Ponta a fost audiat, saptamana trecuta, in doua dosare

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, la postul de radio Europa FM, ca fostul premier Victor Ponta a fost audiat in doua dosare, in cursul saptamanii trecute. Unul dintre acestea este dosarul Belina, asa cum a recunoscut chiar Victor Ponta pe Facebook.

Atac dur la adresa fostului premier Victor Ponta: E un las. Nu imi vine sa cred ce fel de om am sustinut

Atac dur la adresa fostului premier Victor Ponta. E un las spune Codrin Stefanescu, infuriat ca Ponta l-a cenzurat dupa ce i-a lasat un comentariu pe pagina de Facebook. Asta dupa ce.

Victor Ponta: Rovana Plumb e martor in dosarul Belina. Voi vota impotriva cererii DNA

Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca va vota impotriva inceperii urmaririi penalefata de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului si Schimbarilor Climatice la data faptei, in legatura cu.

Victor Ponta, despre ministrii din dosarul Belina: Ca prim-ministru, i-as fi schimbat

Victor Ponta a declarat, miercuri, ca intelege sustinerea politica pe care partidul o acorda ministrilor Rovana Plumb si Sevil Shhaideh, vizate in dosarul Belina, dar, in calitate de premier, i-ar fi schimbat, potrivit Agerpres.

Victor Ponta: Voi vota impotriva solicitarii DNA pentru ridicarea imunitatii parlamentare a Rovanei Plumb

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri ca va vota impotriva ridicarii imunitatii parlamentare a ministrului Rovana Plumb, pentru ca este martor si nu a luat ea lacul Belina.

Codrin Stefanescu si Victor Ponta, razboi pe numarul de like-uri de pe Facebook: I-am dat un comentariu si m-a blocat. E un las!

Conflictul dintre PSD si Victor Ponta a ajuns in faza intrecerii in numarului de like-uri si blocarii pe Facebook. Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, s-a plans ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )