Libnet.ro
UNICEF

06:30

Viorica Dancila: Sapte barbati au facut efortul de a darama guvernul. Ma astept ca tot ei sa isi asume responsabilitatea unei majoritati pentru a trece noul guvern (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: Sapte barbati au facut efortul de a darama guvernul. Ma astept ca tot ei sa isi asume responsabilitatea unei majoritati pentru a trece noul guvern (VIDEO)

UPDATE:Viorica Dancila a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a liberalilor dupa ce seful statului l-a desemnat drept premier pe liderul PNL Ludovic Orban. intr-o. continuă pe B1

Viorica Dancila ii declara razboi lui Klaus Iohannis. Voi apara Romania cu orice pret

Viorica Dancila si-a facut intrarea in lupta pentru Cotroceni si i-a declarat razboi lui Klaus Iohannis. Desigur, discursul sau nu putea sa omita niste acuzatii si jigniri la adresa actualului presedinte al Romaniei. Ce declaratii a facut fostul premier al tarii? Viorica Dancila i-a declarat razboi lui Iohannis Presedintele Partidului Social Democrat a decis sa .

Liderul PSD, Viorica Dancila, ameninta cu excluderea din partid a celor care sustin Guvernul Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, le atrage atentia celor din partid ca cei care vor sustine la vot Guvernul Orban vor suporta consecinte. E o decizie pe care am luat-o, toti presedintii.

Guvernul Viorica Dancila imparte banii promisi inainte de motiune

Guvernul Viorica Dancila imparte banii pe ultima suta de metri. Surse Antena 3 spun ca pe ordinea de zi a sedintei ar fi alocarea celor 1,4 miliarde de lei autoritatilor locale pentru plata unor facturi.

Liderul PSD, Viorica Dancila, raspuns pentru Iohannis dupa desemnarea noului premier: PSD nu va vota Guvernul Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, va sustine o declaratie de presa astazi, 15 octombrie 2019, incepand cu ora 18. 30, la sediul central al PSD din Sos. Kiseleff nr.

Viorica Dancila: Parlamentarii PSD nu vor asigura cvorumul la investirea noului Guvern

PSD nu va asigura cvorum pentru investirea noului guvern. Anuntul a fost facut de premierul demis prin motiune de cenzura Viorica Dancila. PSD nu va participa in niciun mod la nominalizarea noului Guvern, l.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Au falimentat Opozitia

Viorica Dancila, personaj pentru multi amuzant, si PSD, entitate care a cazut in post, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Sunt 2 si singuri si au falimentat Opozitia. Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inainte numirii noului Guvern A fost odata un oras in care locuitorii se imparteau in printi si cersetori. intre .

Viorica Dancila are o casa secreta la Predeal. Cum arata imobilul de lux pe care a vrut sa-l tina ascuns de ochii lumii

Viorica Dancila a pierdut rolul de premier al Romaniei si se pare ca se va retrage la casa secreta pe care o detine si e localizata in Predeal. Daca va suferi o infrangere si la nivel de alegeri prezidentiale, aceasta se va retrage in imobilul de lux de la munte. Viorica Dancila are o casa .

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la lansarea oficiala a candidaturii la prezidentiale. Toata sala a aplaudat-o

Viorica Dancila si-a lansat, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale. La evenimentul organizat special pentru aceasta ocazie, premierul demis al Romaniei s-a imbracat cu un sacou negru si a purtat in piept o brosa speciala despre care a spus ca va fi folosita in campania electorala. Viorica Dancila si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale Presedintele PSD .

VIDEO: Viorica Dancila, dansand hora la nunta sefului Consiliului Judetean Maramures

Viorica Dancila, alaturi de mai multi lideri PSD, participa sambata seara la nunta presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea. Imagini postate pe Facebook de Doian Pana o suprind pe Viorica Dancila alaturi de Olguta Vasilescu, prinsa intr-o hora.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )