Libnet.ro
UNICEF

16:46

Viorica Dancila nu se teme de o evaluare a Guvernului - VIDEO

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila nu se teme de o evaluare a Guvernului - VIDEO

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea anunta zilele trecute ca dupa alegeri ar putea urma o evaluare a activitatii Guvernului. Premierul a declarat ca nu ii este teama ca ar putea fi. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, la Adevarul Live, despre relatia cu Viorica Dancila, europarlamentare si proces

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre pregatirea formatiunii pentru alegerile europarlamentare, relatia cu Viorica Dancila si restructurarea Guvernului, precum si despre procesul sau de la Curtea Suprema, proces in care va afla sentinta pe 27 mai.

Viorica Dancila, primita cu proteste la Rasnov (VIDEO)

Primul ministru Viorica Dancila a fost intampinata cu huiduieli la Rasnov, unde are loc deschiderea santierului pentru autostrada A3.

Viorica Dancila, intampinata de protestatari furiosi la Barlad: Daca intru acolo, bag mana in parul ei VIDEO

Viorica Dancila a avut parte de o noua primire ostila, de aceasta data la Barlad. Sefa Guvernului a fost abordata de un barbat si de o femeie, care s-au declarat extrem de nemultumiti de guvernarea PSD. Premierul Viorica Dancila a mers, marti, la Barlad, unde a fost intampinata de mai multi protestari. Ei au cerut [] .

Dancila: Sper sa ii conving pe colegii din CEx sa NU mergem pe restructurarea Guvernului (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca va incerca sa-si convinga colegii din Comitetul Executiv al PSD sa sustina remanierea Guvernului si nu restructurarea acestuia prin Parlament. Este normal sa avem.

VIORICA DANCILA: Nu imi este teama ca voi fi schimbata

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, la Bacau, ca nu se teme ca va fi schimbata din functie, totodata punctand ca este normal ca partidul sa monitorizeze activitatea guvernamentala.

Viorica Dancila: Nu-mi e teama ca voi fi schimbata

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, la Bacau, ca nu se teme ca va fi schimbata din functie, totodata punctand ca este normal ca partidul sa monitorizeze activitatea guvernamentala. Nu.

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] .

Viorica Dancila, despre metrul de autostrada din Moldova: Aceste campanii pentru imaginea publica... A adus plus valoare pentru zona respectiva?

Premierul Viorica Dancila a facut marti o vizita de lucru in judetul Suceava. in acest context, sefa Guvernului a fost intrebata daca va merge sa vada metrul de autostrada construit in semn de protest de.

Viorica Dancila ii tine piept lui Liviu Dragnea: Nu imi este frica. Ce ii raspunde sefului PSD

Premierul Viorica Dancila a avut, pe parcursul zilei de miercuri, mai multe afirmatii care ar arata o racire a relatiilor cu Liviu Dragnea. De asemenea, mesajul transmis de aceasta la atacul direct al liderului PSD a fost unul ferm. Pe tot parcursul campaniei electorale, atitudinea premierului Dancila a tradat o racire si o distantare fata [] .

VIDEO Viorica Dancila, abordata de o femeie furioasa la Barlad: Daca intru acolo, bag mana in parul ei. Buzatu, pus si el lazid: Numai analfabeti v-au ales

Vizita premierului Viorica Dancila la Barlad a fost marcata de proteste la intrarea in Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )