Libnet.ro
UNICEF

08:30

Gabriela Firea ii raspunde lui Cristian Busoi: Fostul meu contracandidat nu vrea in Bucuresti spitale noi, nu vrea mijloace moderne de transport, in general nu vrea nimic din ce ar face viata bucurestenilor mai buna

B1 B1,
Gabriela Firea ii raspunde lui Cristian Busoi: Fostul meu contracandidat nu vrea in Bucuresti spitale noi, nu vrea mijloace moderne de transport, in general nu vrea nimic din ce ar face viata bucurestenilor mai buna

Primaria Capitalei reactioneaza la acuzatiile lansate in spatiul public de catre Cristian Busoi referitoare la modul in care PMB gestioneaza problemele legate de traficsi de. continuă pe B1

Primaria Capitalei reactioneaza in urma acuzatiilor aduse de Cristian Busoi

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) reactioneaza in urma acuzatiilor lansate in spatiul public de catre Cristian Busoi referitoare la modul in care institutia gestioneaza problemele legate de trafic si de infrastructura, se arata intr-un comunicat al Primariei, remis astazi Redactiei.

Gabriela Firea: Suntem in grafic cu toate pregatirile pentru Turneul Final UEFA 2020

Primarul General, Gabriela Firea, a avut vineri la sediul Municiplaitatii o intalnire de lucru cu Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, precum si cu renumitul fotbalist Gheorghe Popescu, consilierul onorific al.

Gabriela Firea, anunt despre Turneul Final UEFA 2020: Suntem in grafic cu toate pregatirile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca Municipalitatea este in grafic cu toate pregatirile pentru Turneul Final UEFA 2020. Suntem in grafic cu toate pregatirile pentru Turneul Final.

Gabriela Firea preia un proiect sustinut de Romania libera, pentru descongestionarea traficului

Primarul general Gabriela Firea a preluat un proiect sustinut intens de Romania libera, pentru desco.

Fluidizarea traficului in Bucuresti. Gabriela Firea are in plan sa faca tramvai suspendat

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat marti ca in scurt timp vor fi demarate lucrarile pentru o linie de transport monorail, cu 80 de tramvaie suspendate, scrie Digi24 .

Gabriela Firea: Demaram construirea parcarii park ride, achizitionam 800 de mijloace de transport in comun si reabilitam linii de tramvai

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat marti,la SeminarulImpreuna pentru dezvoltare durabila - Dezvoltarea regiunii Bucuresti-Ilfov, organizat de Departamentul de Dezvoltare Durabila al Secretariul.

Gabriela Firea, veste buna pentru bucuresteni: Guvernul va aproba o OUG pentru construirea Spitalului Metropolitan

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat ca textul Ordonantei de Urgenta, prin care Guvernul va trece in administrarea Primariei Municipiului Bucuresti ultima suprafata de teren necesara construirii Spitalului.

Primarul Gabriela Firea anunta mai multe proiecte de infrastructura care vor lega Bucuresti de Magurele printre care o linie suspendata de tramvai

Primaria Capitalei va realiza mai multe proiecte de infrastructura care vor lega Bucurestiul de Magurele si pentru facilitarea accesului la Institutul de Fizica Nucleara care dezvolta proiectul celui mai mare laser din lume - ELI-NP, a anuntat, marti, primarul Gabriela Firea. Printre acestea se numara: extinderea si modernizarea Sos. Bucuresti-Magurele, linie de monorail - tramvai suspendat si material rulant 80 tramvaie suspendate), o ruta Bucuresti - Magurele si Bucuresti Centura in Zona de Nord spre Ploiesti, realizarea coridorului de transport rapid cu autobuzul pe ruta Magurele - Gara de Nord.

Gabriela Firea: Demaram luna viitoare construirea parcarii park ride de la capatul Sos. Pantelimon. Acest concept va fi extins la toate iesirile din Bucuresti, la intersectia cu soseaua de centura si integrarea cu centura feroviara

Luna viitoare vor incepe lucrarile de construire a parcarii parkride de la capatul Soselei Pantelimon, a anuntat marti, primarul general Gabriela Firea, la seminarul Impreuna pentru dezvoltarea durabila - Dezvoltarea Regiunii Bucuresti Ilfov. Edilul sef a mai spus ca acest concept va fi extins la toate iesirile din Bucuresti pe la intersectia soselei de centura cu A1, A2 si A3, DN1 pana la DN7, DJ 101, 200B, 301, 401, 602.

Doamna Firea nu are inca un plan coerent pentru traficul din Bucuresti

Conform comunicatului de presa remis catre Redactie, Cristian Busoi, europarlamentar PNL a declarat ca: Propunerea dnei Firea de a construi linii de tramvai suspendate pentru a descongestiona traficul arata neseriozitate si lipsa unei gandiri coerente a Primariei la problema traficului care sufoca Bucurestiul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )