Libnet.ro
UNICEF

06:45

Kelemen Hunor, in scandalul protocoalelor SRI: Am depasit de mult statul de drept

B1 B1,
Kelemen Hunor, in scandalul protocoalelor SRI: Am depasit de mult statul de drept

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, reactioneaza in scandalul protocoalelor de colaborare incheiate de Serviciul Roman de Informatii SRI) cu mai multe institutii ale statului. El spune ca legislatia trebuie. continuă pe B1

CSM reactioneaza in SCANDALUL PROTOCOALELOR SRI: Consiliul l-a ANULAT in 2017. Poate genera chestiuni la limita legii

Scandalul protocoalelor incheiate cu SRI ia amploare. Dupa Parchetul General, s-a aflat ca si CSM, Inspectia Judiciara si iCCJ au incheiat astfel de acorduri cu Serviciul de Informatii! Acum se cere.

Kovesi, prima reactie dupa desecretizarea protocoalelor SRI-DNA

Laura Codruta Kovesi a recunoscut ca SRI primea acces la dosare ca urmare a protocolalelor incheiate intre institutii. intr-o interventie telefonica la un post de radio, sefa DNA a spus ca au mai existat.

AUGUSTIN ZEGREAN, arunca BOMBA in SCANDALUL protocolului SRI-Parchetul General: Toti stiau! Este prea mult... S-a sarit calul!

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat marti legat de protocolul SRI- Parchetul General, ca acesta prevede lucruri care nu ar fi trebuit sa existe, cum sunt echipele.

Kovesi, verificata de Inspectia Judiciara in scandalul protocolului SRI-DNA

Scandalul protocolului dintre Serviciul Roman de Informatii SRI) si Parchetul General, desecretizat saptamana trecuta, pare departe de a se fi incheiat. Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Directiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )