Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Discoteca Teodorovici prima REACTIE la acuzatiile ca ar fi luat mita in dosarul Microsoft: Aberatii si idiotenii

B1 B1,
Ministrul Discoteca Teodorovici prima REACTIE la acuzatiile ca ar fi luat mita in dosarul Microsoft: Aberatii si idiotenii

Ministrul de Finante, Eugen discoteca Teodorovici, reactioneaza dupa ce in spatiul public au aparut informatii conform carore ar fi luat mita in dosarul Microsoft, al[turi de Calin Popescu. continuă pe B1

Eugen Teodorovici, prima reactie la acuzatiile din spatiul public privind dosarul Microsoft

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a datprimele declaratii dupa ce in spatiul public au aparut informatii conform carora ar fi primit mita in dosarul Microsoft, in care ieri, procurorii DNA, au.

Eugen discoteca Teodorovici, la masa cu delegatia FMI: Obiectivul Romaniei este intrarea in zona Schengen

Eugen discoteca Teodorovici anunta care sunt planurile Romaniei, dupa ce a stat la masa discutiilor cu reprezentantii FMI. Ministrul Finantelor vorbeste despre accederea la OECD, dobandirea statutului.

Toader, prima reactie dupa ce Lazar a atacat in instanta procedura de revocare: Accesul la Justitie e garantat pentru orice persoana, problema e sa nu abuzam de acest drept

Accesul la Justitie este garantat pentru orice persoana, desi, din pacate, multi abuzeaza de acest drept - este prima reactie a Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce Augustin Lazar a contestat in.

Ministrul `discoteca`, luat la misto de Antena 3. Nu frecventam Nuba sau Loft (VIDEO)

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a avut un schimb de replici acide cu o jurnalista de la Antena 3, in timpul unei emisiuni. Prezent in emisiunea moderata de Razvan Dumitrescu, Teodorovici s-a.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie la acuzatia DNA

DNA cere Parlamentului avizarea urmaririi penale impotriva presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Calin Popescu Tariceanu este acuzat de luare de mita.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prima reactie dupa ce Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, dupa ce Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare, ca accesul la Justitie este garantat pentru orice persoana.

Tudorel Toader, prima reactie dupa ce Augustin Lazar a contestat propunerea de revocare

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a facut luni dimineata noi declaratii despre confuzia cu privire la evaluarea procurorului general Augustin Lazar. intrebat daca a fost vorba de o greseala in evaluarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )