Libnet.ro
UNICEF

13:15

PSD: Klaus Iohannis a intrat intr-o complicitate de natura penala cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar

B1 B1,
PSD: Klaus Iohannis a intrat intr-o complicitate de natura penala cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar

PSD reactioneaza extrem de dur dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu va da curs cererii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functia de procuror general a lui Augustin. continuă pe B1

Avertismentul PSD pentru Iohannis, pe care l acuza ca blocheaza Guvernul si ca a intrat n complicitate de natura penala cu procurorul general

PSD a reactionat vineri seara la refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-i numi pe cei doi ministri propusi la Dezvoltare si Transporturi, Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. PSD il acuza pe seful statului de incercari repetate de a bloca activitatea Guvernului si avertizeaza ca va face uz de toate mijloacele legale si constitutionale pe care le are la dispozitie pentru apararea ordinii constitutionale si a statului de drept. De asemenea, PSD sustine ca, prin refuzul de a-l revoca pe procurorul general, presedintele a intrat intr-o complicitate de natura penala cu acesta.

Cristoiu: Aceasta este cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a intrat intr-o fundatura, fiind prizonierul unei minoritati electorale de pe Facebook. Cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis este ca a.

PSD, reactie dura dupa refuzul lui Klaus Iohannis

PSD condamna public decizia lui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de ministri pentru ministerul Dezvoltarii regionale si cel al Transporturilor, actiune prin care incearca blocarea activitatii.

Klaus Iohannis face declaratii la ora 12.00. Un nou episod din razboiul cu PSD

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. Seful statului va explica de ce i-a refuzat pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii, sustin surse politice pentru Adevarul.

Mircea Draghici reactioneaza dupa ce a fost respins de Klaus Iohannis: Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie

Deputatul PSD Mircea Draghici, refuzat de Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Transporturilor, ii transmite sefului statului ce s-ar fi intamplat daca era numit in Guvern: Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie!.

Codrin Stefanescu, atac la Klaus Iohannis: Blocheaza o natiune intreaga

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind vacantarea celor doua posturi de ministru - cel al Transporturilor si cel al Dezvoltarii.

Victor Bostinaru: Klaus Iohannis nici macar nu mimeaza cooperarea in timpul presedintiei UE

Principalul negociator in timpul mandatului romanesc la presedintia UE este Guvernul, declara la RFI europarlamentarul PSD Victor Bostinaru. El il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca refuza cooperarea cu.

KLAUS IOHANNIS: Voi refuza propunerile pentru portofoliile de la Dezvoltare si Transporturi

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Voi intra in competitie pentru un nou mandat de presedinte ----- * ACTUALIZARE - Presedintele: Nu exista un proiect de buget. Asta este o problema grava ----- * ACTUALIZARE - Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar ----- Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca va refuza propunerile inaintate de prim-ministrul, Viorica Dancila, pentru portofoliile de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor.

Exces de putere. Cum se uita Klaus Iohannis in calendar

Oana Zamfir si Adrian Ursu au prezentat, vineri, la Exces de putere modul in care Klaus Iohannis intelege sensul cuvantului de indata. Cum se uite Klaus Iohannis in calendar. Exista si o expresie.

Klaus Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii de presa din 2019. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui Iata principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis: incepem un an cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )