Libnet.ro
UNICEF

06:45

Pucistii din PNL profita de rezultatul referendumului pentru a contesta conducerea partidului: Unii dintre razvratiti nu au prins locuri pe lista pentru alegerile europarlamentare

B1 B1,
Pucistii din PNL profita de rezultatul referendumului pentru a contesta conducerea partidului: Unii dintre razvratiti nu au prins locuri pe lista pentru alegerile europarlamentare

Mai multi lideri PNL reactioneaza dur dupa ce datele partiale arata ca referendumul pentru redefinirea familiei are toate sansele sa fie invalidat. Adriana Saftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia. continuă pe B1

Asociatiile Accept si MozaiQ saluta rezultatul referendumului pentru familie: Romnii au respins ura prin boicot

Asociatia pentru drepturile persoanelor LGBT Accept saluta rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei, incheiat duminica seara cu o prezenta la vot sub pragul de cvorum necesar, afirmand ca romanii au aratat astfel ca nu pot fi pacaliti de o agenda politica care indeamna la ura si dezbinare si ca cei mai multi considera ca drepturile omului nu se voteaza la referendum. Si Asociatia MozaiQ a salutat rezultatul referendumului, apreciind ca acesta ne arata ca romanii au respins ura si dezbinarea in societate si nu au legitimat prin prezenta lor un act politic menit sa stigmatizeze si sa discrimineze comunitatea LGBT.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Scandal in PNL dupa terminarea Referendumului

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018E scandal in PNL dupa esecul Referendumului pentru familie si pe care Ludovic Orban l-a sustinut, inclusiv in ziua votului. Fostul presedinte al liberalilor Alina Gorghiu .

Lider PNL Teleorman, despre rezultatul referendumului: Sunt foarte dezamagit de manipularile din ultimele zile

Liderii PSD si PNL Teleorman spun ca nu-si pot explica prezenta extrem de scazuta la referendum si ca prefera sa lase analizele pe seama specialistilor.

Guvernul permite prin lege frauda la referendum. Care sunt cele 4 mari pericole prin care rezultatul poate fi viciat

Rezultatul referendumului pentru modificarea Constitutiei, indiferent de acesta, va fi pus sub semnul intrebarii dupa ce Guvernul Dancila si coalitia PSD-ALDE au modificat legea prin ordonanta de urgenta si au lasat mai multe portite deschise pentru fraudarea votului.

Recordul de prezenta n prima zi a referendumului pentru familie: 269% la sectia de votare de la Mnastirea Sihastria. n alte doua sectii din Arges si Bihor procentul a sarit de 100%

Recordul de prezenta in prima zi a referendumului pe familie s-a inregistrat la sectia de votare de la Manastirea Sihastria, din Vinatori Neamt, unde procentul a fost de 269,46%, potrivit datelor BEC. in celelalte trei sectii de votare din localitate participarea l-a vot nu a trecut de 5,6%.

Reactia Bisericii Catolice din Romania dupa esecul referendumului: Reafirmam CU TARIE ca la temelia familiei se afla casatoria liber consimtita dintre un barbat si o femeie

Biserica Catolica din Romania reactioneaza dupa esecul referendumului privind redefinirea familiei in Constitutie. intr-un mesaj transmis duminica seara, Biserica Catolica, reafirma cu tarie, prin vocea.

BEC Prezenta la vot n prima zi a referendumului pentru familie a fost de 5,72%

Prezenta la urne la referendumul pentru familie a fost la finalul primei zilei de vot de 5,72%, conform datelor prezentate sambata seara de Biroul Electoral Central BEC). in total, pana la inchiderea urnelor ora 21. 00) au votat un pic peste un milion de alegatori 1. 583), dintre care 60,8% in mediul urban si 39,2% in mediul rural. La nivel national, votul pe listele suplimentare a insemnat 12,78%. La sectiile din strainatate s-au prezentat 45. 797 de alegatori.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Victor Rebengiuc, mesaj clar pe tema REFERENDUMULUI pentru familie

REFERENDUM FAMILIE 2018Unul dintre marii artisti romani care isi exprima opinia despre Referendumul pentru redefinirea familiei este actorul Victor Rebengiuc, care sustine, raspicat, faptul ca nu va.

Un judecator din Costa Rica, interviu exclusiv pentru Antena 3. Vesti infioratoare pentru mamica Elena Udrea

Judecatorul costarican Celso Gamboa a explicat, intr-un interviu exclusiv pentru Antena 3, care sunt sansele ca Elena Udrea sa nu fie extradata. Stire in curs de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )