Libnet.ro
UNICEF

16:00

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa solicitarea de revocare a procurorului general: Un nou asalt asupra justitiei! Tudorel Toader trebuie sa plece DE URGENTA din fruntea ministerului

B1 B1,
Reactia lui Klaus Iohannis, dupa solicitarea de revocare a procurorului general: Un nou asalt asupra justitiei! Tudorel Toader trebuie sa plece DE URGENTA din fruntea ministerului

Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea procurorului general Augustin Lazar, considerand cererea acestuia complet neadecvata. in acest context, Iohannis cere inca o. continuă pe B1

Reactia lui Klaus Iohannis la cererea de revocare a procurorului general. Presedintele cere demisia lui Tudorel Toader

Presedintele Klaus Iohannis a primit raportul privind activitatea manageriala la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie si considera ca cererea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de.

Iohannis: Cererea de revocare a procurorului general, complet neadecvata

Presedintele Klaus Iohannis apreciaza activitatea Procurorului General si considera ca cererea ministrului Justitiei de revocare a acestuia este complet neadecvata si de natura sa genereze neincredere in sistem si ingrijorare in randul partenerilor nostri europeni. Modul in care ministrul a prezentat public raportul este unul tendentios si denota intentia acestuia de a subordona politic procurorii, precizeaza Administratia prezidentiala.

Tudorel Toader, replica fulger pentru Klaus Iohannis: Nimic nou sub soare. Ne spune mai intai ca nu-l revoca pe Lazar, apoi citeste raportul

Reactie fulger a lui Tudorel Toader la mesajul dur transmis Klaus Iohannis. Presedintele a catalogat complet neadecvata cererea ministrului de Justitie de revocare a procurorului sef, Augustin Lazar, si.

Liviu Dragnea, dupa ce Vladimir Putin a amenintat Romania: Teodor Melescanu si Klaus Iohannis sa ne traduca aceste afirmatii(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca ministrul de Externe, Teodor Melescanu, si presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa vina cu explicatii dupa ce liderul rus Vladimir Putin a atras atentia ca.

Cele sapte intrebari adresate de PSD lui Klaus Iohannis. De ce ati convocat consultarile dupa si nu inaintea adoptarii legilor justitiei?

PSD i-a inmanat presedintelui Klaus Iohannis, miercuri, la Palatul Cotroceni, un document continand 10 principii si sapte intrebari in legatura cu legile Justitiei, una dintre intrebari fiind de ce seful.

Cele 7 intrebari ale PSD pentru Klaus Iohannis, inmanate de Liviu Dragnea presedintelui in timpul consultarilor de la Cotroceni

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, ca i-a lasat presedintelui Klaus Iohannis un set de sapte intrebari. Documentul a fost obtinut de.

Klaus Iohannis face azi consultari pe Justitie: Dragnea i-a chemat in birou pe Dancila si Oprisan

Presedintele Klaus Iohannis a chemat, miercuri, partidele la consultari pe tema legislatiei din domeniul Justitiei, dupa ce Guvernul a adoptat saptamana trecuta o ordonanta, dar si dupa criticile dure ale Comisiei de la Venetia si discutiile de marti.

LIVEVIDEO Klaus Iohannis prezinta Parlamentului European viziunea Romniei asupra viitorului UE

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa astazi, incepand cu ora 11. 30, Parlamentului European, urmand sa prezinte viziunea Romaniei asupra viitorului Uniunii Europene. Evenimentul are loc intr-un context delicat avand in vedere discutiile recente de la Strasbourg pe tema legilor justitiei promovate de Guvernul si Parlamentul de la Bucuresti, criticate dur si de Comisia Europeana si Comisia de la Venetia. De asemenea, Parlamentul European a decis recent sanctionarea Ungariei, decizie luata dupa o masura similara dispusa de CE impotriva Poloniei.

LIVEVIDEO Klaus Iohannis, n Parlamentului European: Romnia este profund atasata proiectului european / Romnii si-au facut auzita vocea aparnd statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti un discurs in plenul Parlamentul European prezentand viziunea Romaniei asupra viitorului Uniuni Europene. Seful statul a pledat pentru unitate si coeziune, respingand varianta unei Uniunii in mai multe viteze. Iohannis a transmis ca Romania este profund atasata proiectului european si i-a laudat pe cei care si-au facut auzita vocea in apararea statului de drept, facand aluzie la protestatari. Evenimentul are loc intr-un context delicat avand in vedere discutiile recente de la Strasbourg pe tema legilor justitiei promovate de Guvernul si Parlamentul de la Bucuresti, criticate dur si de Comisia Europeana si Comisia de la Venetia. De asemenea, Parlamentul European a decis recent sanctionarea Ungariei, decizie luata dupa o masura similara dispusa de CE impotriva Poloniei.

Lista celor 7 intrebari lasate de Dragnea lui Iohannis, dupa consultari

Liviu Dragnea a anuntat miercuri, dupa consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis pe tema legilor justitiei, ca i-a lasat sefului statului un set de 10 principii si unul de sapte intrebari, la care ar dori raspuns.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )