Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sectia de procurori din CSM o ataca pe Viorica Dancila: A facut acuzatii grave, nesustinute factual

Antena3 Antena3,
Sectia de procurori din CSM o ataca pe Viorica Dancila: A facut acuzatii grave, nesustinute factual

Procurorii din CSM reactioneaza dupa discursul premierului Viorica Dancila din Parlamentul Euroopean. Si o acuza ca a facut afirmatii fara acoperire. Sectia pentru procurori a luat act cu ingrijor. continuă pe Antena3

Procurorii din CSM o critica pe Viorica Dancila

Afirmatia ca solutiile in dosare ar fi pronuntate de magistrati la diverse presiuni pot afecta grav independenta si credibilitatea justitiei, atrage atentia Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca reactie la declaratiile premierului Viorica Dancila din plenul Parlamentului European.

Procurorii din CSM critica afirmatiile facute de Viorica Dancila in Parlamentul European

Sectia pentru procurori a CSM anunta miercuri ca a luat act cu ingrijorare de declaratiile publice ale prim-ministrului din Plenul Parlamentului European, privind functionarea sistemului judiciar din Romania. Magistratii sustin ca afirmatiile premierului sunt grave, nesustinute de fapte si nepermise intr-un stat de drept.

Viorica Dancila, la Craiova: o fraza, doua gafe, un cuvant inventat

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila la fabrica de avioane de la Craiova, ca au fost desemnati castigatorii lucrarilor de proiectare si executie a primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitesti, nu a fost lipsit de dezacorduri si cuvinte prost alese. A fost singurul loc unde Viorica Dancila nu a mai avut scris discursul si a vorbit liber.

Viorica Dancila a fluturat din GENELE FALSE la Parlamentul European, insa fara succes. Mai are o sansa la Campionatul International de extensii de gene de la Bucuresti (FOTO)

Viorica Dancila s-a gatit inainte de a merge, miercuri, la dezbaterile din Parlamentul European. Premierul si-a facut din gene evantai, crezand ca astfel ii va convinge pe oficialii UE ca PSD nu incalca.

Viorica Dancila a fluturat din GENELE FALSE la Parlamentul European: Urmeaza Campionatul International de extensii de gene de la Bucuresti (FOTO)

Viorica Dancila s-a gatit inainte de a merge, miercuri, la dezbaterile din Parlamentul European. Premierul si-a facut din gene evantai, sperand ca astfel ii va convinge pe oficialii UE ca PSD nu incalca.

Mesaj dur din lumea sportului pentru Viorica Dancila: Sa ia lectii de limba si literatura romana sau, mai bine, sa se duca sa faca altceva!

Viorica Dancila a facut o noua gafa dintr-un sir care pare interminabil, reusind sa isi atraga critici inclusiv din lumea sportului.

Sectia de judecatori din CSM, raspuns dur pentru ambasadorul SUA, Hans Klemm, la criticile pe tema Inspectiei Judiciare

Sectia de judecatori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii critica ferm discursul ambasadorului american in Romania, Hans Klemm, pe tema modificarile legilor justitiei si a functionarii Inspectiei.

Premierul Viorica Dancila, mesaj dur la adresa oficialilor de la Bruxelles: Nu vom accepta niciodata un to do list

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj extrem de dur la adresa oficialilor europeni, miercuri seara, in contextul in care in Parlamentul European s-a discutat despre situatia din Romania. Dancila a.

Un ANGAJAT AL GUVERNULUI explica de ce premierul Viorica DANCILA refuza sa stea de vorba cu jurnalistii: NU ARE RASPUNSURILE SCRISE! (VIDEO)

Dupa ce a fugit de jurnalisti la Bruxelles, Viorica Dancila pare sa isi faca un obicei din refuzul de a sta de vorba cu presa. Premierul a refuzat si luni, la Craiova, sa stea de vorba cu ziaristii, la.

Viorica Dancila: Am cerut oficial sa ni se spuna sursa informatiilor MCV

Premierul Viorica Dancila a spus, miercuri, la Sinteza zilei, ca i-a displacut in totalitate comportamentul colegilor romani care au lansat acuzatii nefondate la adresa Romaniei in Parlamentul European. in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )