Libnet.ro
UNICEF

12:45

Traian Basescu, despre protocolul SRI-Parchet: imi este clar ca asa cum este formulat poate da loc la interpretari si abuzuri. Ce il sfatuieste pe Iohannis sa faca in privinta lui Kovesi

B1 B1,
Traian Basescu, despre protocolul SRI-Parchet: imi este clar ca asa cum este formulat poate da loc la interpretari si abuzuri. Ce il sfatuieste pe Iohannis sa faca in privinta lui Kovesi

Traian Basescu reactioneaza in scandalul protocolului desecretizat dintre Serviciul Roman de Informatii SRI) si Parchetul General. Fostul sef al statului spune ca a citit pe diagonala documentul,. continuă pe B1

Basescu, despre protocolul dintre SRI si Parchet: Vai, ce jale, ce durere! Cum ramane cu propaganda mincinoasa, latrailor?

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, dupa publicarea protocolului dintre SRI si Parchetul General, ca acesta demonstreaza ca in mandatul lui sunt invocate doar cinci hotarari ale CSAT, dintre care patru se refera la antiterorism si contraterorism, activitati aflate in sarcina DIICOT si a Parchetului General, si doar una se refera la combaterea coruptiei, a fraudei si a spalarii banilor.

Traian Basescu: Din protocolul desecretizat de SRI nu rezulta implicarea Serviciului in activitatea DNA prin decizia CSAT

Traian Basescu, presedintele PMP, a avut o reactie la scurt timp dupa desecretizarea primul protocol. Acesta spune ca din protocolul semnat in 2009 intre Ministerul Public si Serviciul Roman de Informatii nu re.

Traian Basescu, despre cartea pe care o va publica: Sunt multe lucruri de iesit la suprafata! (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca nu a fost informat niciodata despre existenta vreunui protocol sau despre continutul acestuia. Detalii AICI) De altfel, acesta a precizat ca nici.

Traian Basescu: Nu am stiu de protocolul SRI- Parchetul General. Nu trebuia sa fie secret, este incorect (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in emisiunea Sorinei Matei, Actualitatea romaneasca, protocolul secret din DNA si Parchetul General din 2009 care a fost desecretizat vineri. Fostul presedinte a afirmat ca el nu a .

Traian Basescu, dupa desecretizarea protocolului SRI-Parchetul General: Cum Dumnezeu ramane cu MINCIUNA incrancenata a propangandistilor...

Traian Basescu reactioneaza dur dupa ce SRI a decis sa desecretizeze si sa publice protocolul incheiat in 2009 cu Parchetul General. Fostul presedinte sustine ca documentul dovedeste clar ca CSAT nu a avut.

Traian Basescu: Procurorii, niste slugi care au incalcat legea

Fostul presedinte Traian Basescu, in mandatul caruia SRI si Parchetul General au incheiat protocolul.

Traian Basescu: Nu am fost informat niciodata despre existenta vreunui protocol sau despre continutul lui. Povestea asta cu Basescu e de vina ma face sa si rad (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca nu a fost informat niciodata despre existenta vreunui protocol sau despre continutul acestuia. De altfel, semnatarii protocolului SRI- PiCCJ nici nu.

Traian Basescu, replica pentru Sebastian Ghita: Cum a fost numita Kovesi la sefia DNA (VIDEO)

Traian Basescu ii da replica lui Sebastian Ghita despre implicarea SRI in desemnarea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Fostul presedinte a sustinut joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nu.

Traian Basescu, atac dur la adresa sefei DNA: E inca neajunsa la pubertate

Traian Basescu a lansat un atac devastator la adresa Laurei Codruta Kovesi, pe care o acuza ca a mintit cand a spus ca o astfel de intelegere nu exista si o numeste fetita inca neajunsa la.

Traian Basescu: in timpul lui Kovesi, DNA a fost pusa sub controlul SRI (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca, la un moment dat, pe cand era presedintele Romaniei, a fost nevoit sa medieze o disputa dintre Daniel Morar si SRI, din cauza modului in care opera Serviciul. Acesta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )