Libnet.ro
UNICEF

10:45

Traian Basescu, dupa desecretizarea protocolului SRI-Parchetul General: Cum Dumnezeu ramane cu MINCIUNA incrancenata a propangandistilor...

B1 B1,
Traian Basescu, dupa desecretizarea protocolului SRI-Parchetul General: Cum Dumnezeu ramane cu MINCIUNA incrancenata a propangandistilor...

Traian Basescu reactioneaza dur dupa ce SRI a decis sa desecretizeze si sa publice protocolul incheiat in 2009 cu Parchetul General. Fostul presedinte sustine ca documentul dovedeste clar ca CSAT nu a avut. continuă pe B1

Ministrul Justitiei, semnal de ULTIM MOMENT dupa desecretizarea protocolului SRI-PARCHETUL GENERAL. Ce masuri va lua Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa desecretizarea protocolului dintre SRI si Parchetul General. Ministrul sustine ca apreciaza demersul si ca adevarul trebuie sa iasa la.

Prima reactie a ministrului Justitiei, dupa desecretizarea protocolului dintre SRI si Parchet

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, vineri, ca aprecieaza desecretizarea protocolului d.

Tariceanu, dupa desecretizarea protocolului SRI-Parchetul General: Institutiile statului sunt numai de DECOR, deciziile se iau in alta parte. Maior si Coldea erau IMPLICATI

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, face praf protocolul dintre SRI si Parchetul General desecretizat vineri. Tariceanu sustine ca lucrurile trebuie duse pana la capat pentru ca ar fi existat.

Traian Basescu: Nu am stiu de protocolul SRI- Parchetul General. Nu trebuia sa fie secret, este incorect (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in emisiunea Sorinei Matei, Actualitatea romaneasca, protocolul secret din DNA si Parchetul General din 2009 care a fost desecretizat vineri. Fostul presedinte a afirmat ca el nu a .

Institutiile legitime ale statului, votate de cetateni, sunt numai de decor

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comentat, astazi, desecretizarea protocolului dintre SRI si Parchetul General, declarand ca lucrurile trebuie duse pana la capat pentru ca ar fi existat o fratie nesanatoasa care a functionat importiva principiilor general acceptate de functionare a unei societatii democratice, informeaza News. ro.

Traian Basescu: Din protocolul desecretizat de SRI nu rezulta implicarea Serviciului in activitatea DNA prin decizia CSAT

Traian Basescu, presedintele PMP, a avut o reactie la scurt timp dupa desecretizarea primul protocol. Acesta spune ca din protocolul semnat in 2009 intre Ministerul Public si Serviciul Roman de Informatii nu re.

Traian Basescu AVERTIZEAZA dupa sedinta solemna a Parlamentului: Nu e un lucru usor, sunt si avantaje si dezavantaje

Traian Basescu a precizat ca reunificarea Romaniei cu Moldova trebuie sa fie o decizie bilaterala si nu lasata pe mana propagandei. Reunificarea nu trebuie lasata pe mana propagandei, pentru ca.

Radu Banciu: Traian Basescu o trimitea dupa tigari pe Elena Udrea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu dezvaluirile facute de Sebastian Ghita privind relatia dintre fostul presedinte Traian Basescu si Elena Udrea. Am aflat ca Tra.

Scandal urias in direct pe B1TV intre Traian Basescu si Liviu Mihaiu: Slugile lui Vintu raman ceea ce sunt/ Decat slugile Securitatii mai bine angajat la mogul (VIDEO)

Un scandal urias s-a starnit in emisiunea Sorinei Matei de pe B1TV dupa ce Traian Basescu a intervenit in direct si a vrut sa ii dea un drept la replica jurnalistului Liviu Mihaiu. Niciodata nu l-am.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Sebastian Ghita: S-a complacut sa fie turnator in dosare penale

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur miercuri la adresa lui Sebastian Ghita chiar la televiziunea acestuia dupa ce in interviul acordat lui Ion Cristoiu a vorbit si despre dosarul lui Mircea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3098 seconds )