Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre noul dosar al sefului Senatului: DNA afla, dupa 10 ani, ca si in cazul meu, ca domnul Tariceanu a luat mita. Unde ai fost, domne, in astia 10 ani?

B1 B1,
Victor Ponta, despre noul dosar al sefului Senatului: DNA afla, dupa 10 ani, ca si in cazul meu, ca domnul Tariceanu a luat mita. Unde ai fost, domne, in astia 10 ani?

Victor Ponta reactioneaza dupa aparitia informatiilor potrivit carora DNA a cerut Parlamentului avizarea inceperii urmaririi penale fata de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, pentru o. continuă pe B1

Victor Ponta, despre legaturile lui Dragnea cu Tel Drum: Un caz mai mare de coruptie mai mare in ultimii 28 de ani nu exista

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni seara ca, daca ar iesi la iveala documente privind legatura lui Liviu Dragnea cu Tel Drum, am asista la cel mai mare caz de coruptie din ultimii 28 de.

DNA cere Parlamentului incuviintarea urmaririi penale a lui Calin Popescu Tariceanu. Prima reactie a sefului Senatului

Procurorii DNA cer Parlamentului incuviintarea urmaririi penale pe numele sefului Senatului, Calin-Popescu Tariceanu. Cererea acestora ar fi ajuns la Senat si ar fi fost inaintata si Ministerului.

Victor Ponta, dupa decizia CCR privind completurile de 5 judecatori: HAOSUL e produs in mod premeditat de catre INFRACTORI care vor sa scape linistiti cu BANII FURATI

Victor Ponta reactioneaza extrem de dur dupa decizia de miercuri a Curtii Constitutionale CCR), care a constatat existenta unui conflict juridic intre Parlament si Curtea Suprema, referitor la formarea.

Victor Ponta, discutii cu exclusii din PSD: Baronii, Oprisanii nu au loc in Pro Romania

Victor Ponta ii asteapta pe exclusii din PSD in partidul sau. Cu cateva exceptii. Fostul premier a mentionat ca baronii de tip Oprisan nu vor avea loc in Pro Romania. Eu port si noi purtam.

Victor Ponta, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: Se vede ca esti foarte frustrat si oamenii nu vor lideri frustrati

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca faptul ca Liviu Dragnea a venit luni la Parlament cu doua valize, ca raspuns la dezvpluirile jurnalistilor de la Rise Project, arata frustrarea liderului.

MACEL iN PSD. Victor Ponta: Nu am vazut niciodata asa ceva. Ori faci ca Dragnea, ori esti data afara

Se anunta macel in PSD. Victor Ponta a declarat, luni, ca cine nu este cu Liviu Dragnea este impotriva lui, iar seful PSD este pregatit sa taie in carne vie pentru a-si salva pielea. Nu am.

Victor Ponta condamna dezastrul din agricultura: Petre Daea tine discursuri populiste in care il confunda pe Dragnea cu Ceausescu. Nu exista nicio masura concreta de sprijin

Fostul premier Victor Ponta critica in termeni duri situatia actuala din agricultura, aratand ca in afara de discursuri peceriste tinute de Petre Daea si de despagubiri anuntate populist, sub guvernarea.

Studentii au depus o noua reclamatie impotriva sefului Senatului Universitatii Oradea pentru propaganda religioasa

Respinsa pentru ca nu a fost semnata conform protocolului, reclamatia asociatiilor studentesti oradene imptriva presedintelui Senatului Universitatii Oradea, Sorin Curila, acuzat de propaganda religioasa a ajuns din nou in fata Comisiei de Etica a institutiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )