Libnet.ro
UNICEF

19:30

Miley Cyrus, show erotic la MTV Video Music Awards: Cantareata a mimat sexul intr-un costum de latex (VIDEO)

B1 B1,
Miley Cyrus, show erotic la MTV Video Music Awards: Cantareata a mimat sexul intr-un costum de latex (VIDEO)

Miley Cyrus a oferit publicului de la MTV Video Music Awards un spectacol de neuitat. Cantareata de 20 de ani a sustinut un recitat alaturi de Robin Thicke, interpretul melodiei Blurred lines, ocazie cu care a. continuă pe B1

Miley Cyrus, show erotic la MTV Video Music Awards: Cantareata a mimat sexul intr-un costum de latex (VIDEO)

Miley Cyrus a oferit publicului de la MTV Video Music Awards un spectacol de neuitat. Cantareata de 20 de ani a sustinut un recitat alaturi de Robin Thicke, interpretul melodiei Blurred lines, ocazie cu care a.

MTV Video Music Awards. Vezi aici 10 momente memorabile din istoria galei!

Doar cateva ore ne mai despart de cea de-a 30-a editie a galei MTV Video Music Awards care va avea loc in Barclays Center, Brooklyn, New York. Lady Gaga, Katy Perry, Miley Cyrus, Justin Timberlake sau Kanye West sunt doar cativa dintre artistii care vor incanta audienta cu hiturile lor. Asa cum poate multi stim, .

FOTO Seminuditate si accesorii inedite la MTV Video Music Awards. Ce tinute au etalat vedetele pe covorul rosu

Sunt unele dintre cele mai mari staruri din lume, asa ca au au fost hotarate sa sa faca o impresie puternica pe covorul rosu. Lady Gaga, Katy Perry si Miley Cyrus au avut unele dintre cele mai extravagante aparitii la ceremonia MTV Video Music Awards 2013.

MTV Video Music Awards. Vezi aici cele mai bune 10 show-uri live din toate timpurile!

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului in muzica va avea loc duminica, 25 august, in Barclays Center, Brooklyn, New York, pentru a premia cele mai bune videoclipuri lansate in anul precedent. MTV Video Music Awards si ale sale multe momente memorabile isi vor schimba prefixul, ajungand la cea de-a 30-a editie. De la .

MTV Video Music Awards 2013. Vezi aici lista castigatorilor si show-urile live!

Acum putin timp tocmai s-a incheiat cea de-a 30-a gala a celebrului eveniment care a avut loc in Barclays Center, Brooklyn, New York. Marii castigatori ai serii au fost, la egalitate, Justin Timberlake si Macklemore Ryan Lewis, fiecare plecand acasa cu cate trei premii. Justin a obtinut trofeul celei mai ravnite categorii, Video of .

FOTO VIDEO Cele mai indraznete momente din istoria galei MTV Video Music Awards

Gala MTV Video Music Awards a oferit in fiecare an, din 1984 pana in prezent, momente cu adevarat uimitoare care au impresionat sau chiar au socat spectatorii si telespectatorii. Chiar daca initial se doreau a fi o alternativa la Premiile Grammy, acestea au fost denumite Oscarurile pentru tineri. Iar unii tineri au lasat in urma lor prestatii de necrezut.

Justin Timberlake, Macklemore si Ryan Lewis, marii castigatori ai MTV Video Music Awards 2013

Justin Timberlake si Macklemore Ryan Lewis au fost marii castigatori ai MTV Video Music Awards, unde au castigat, duminica seara, cate trei trofee, potrivit Eonline. Timberlake, care a fost nominalizat.

MTV Video Music Awards 2013: cine sunt nominalizatii si favoritii din acest an

Justin Timberlake si Macklemore Ryan Lewissunt marii favoriti ai galei MTV Video Music Awards 2013, fiecare dintre cei doi artisti fiind nominalizat la sase categorii diferite. De asemenea, in spectacolul care va avea loc in noaptea de 25 august, la Centrul Barclays, din New York, vor mai fi prezenti Robin Thicke, Lady Gaga, Katy Perry si Kanye West, scrie The Hollywood Reporter.

Miley Cyrus a lansat o noua piesa Wrecking Ball!

Cu putin timp inainte de prima sa aparitie pe scena galei MTV Video Music Awards 2013 Miley Cyrus nu numai ca ne incanta cu o noua piesa, ci ne si prezinta copertile albumului BANGERZ in varianta standard si deluxe. Tanara cantareata apare pe ambele coperti purtand un sacou Yves Saint Laurent, backgroundul fiind inspirat din .

Cel mai socant moment de la VMA! Miley Cyrus, show erotic cu Robin Thicke!

Cand pe scena MTV VMA au urcat nume precum Lady Gaga sau Katy Perry, Miley Cyrus a trebuit sa apara pe scena doar in lenjerie intima, din latex, si sa mimeze sexul cu Robin Thicke pentru a ajunge in prim plan la stiri. Duetul lor la piesa Blurred Lines a fost unul HOT, HOT, HOT! Continue reading .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )