Libnet.ro
UNICEF

01:05

ODA pentru Ponta. Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, i-a scris o poezie premierului: Victor, o galaxie romana in devenire

Antena3 Antena3,
ODA pentru Ponta. Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, i-a scris o poezie premierului: Victor, o galaxie romana in devenire

Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, i-a compus si recitat o poezie lui Victor Ponta la Conferinta Judeteana a PSD. Cosma spune despre liderul social-democrat Victor Ponta ca este o galaxie. continuă pe Antena3

Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, i-a scris o poezie lui Ponta: Victor, o galaxie romana in devenire

Seful Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, cercetat pentru coruptie, i-a compus o poezie liderului social-democrat Victor Ponta, despre care spune ca este o galaxie romana in devenire, el recitand versurile la conferinta PSD Prahova de confirmare a lui Ponta drept candidat la Presedintie.

VIDEO Mircea Cosma i-a compus o poezie lui Ponta: Victor, o galaxie romana in devenire...

Presedintele Consiliului Judetean Parahova, Mircea Cosma, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, i-a scris o poezie lui Victor Ponta, pe care a recitat-o la conferinta judeteana a PSD desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute. Remember: ODA tovarasului iubit: Cum i-a multumit Comitetul angajatilor de la fabrica Aversa premierului Ponta pentru privatizare si viitorul sau maret.

Radu Banciu: Sunt unii baroni locali care inca traiesc cu speranta ca Ponta va fi si presedinte si premier (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, luni seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre oda dedicata lui Victor Ponta de baronul de Prahova Mircea Cosma. Acesta i-a compus o poezie lui Victor.

Alina Gorghiu, vicepresedinte PNL: Singura solutie pentru Ponta, demisia

Alina Gorghiu, vicepresedintele PNL, sustine ca singura solutie care i-a ramas premierului Victor Ponta este demisia dupa ce Radu Mazare a fost denuntat de Directia Nationala Anticoruptie pentru presiuni asupra justitiei si a mentionat ca presedintele PSD nu are nici macar aceasta libertate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )