Libnet.ro
UNICEF

11:01

Klaus Iohannis solicita Parlamentului, in calitate de unica autoritate legiuitoare a tarii, sa nu ignore recomandarile Comisiei de la Venetia

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis solicita Parlamentului, in calitate de unica autoritate legiuitoare a tarii, sa nu ignore recomandarile Comisiei de la Venetia

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, considera ca opinia preliminara a Comisiei de la Venetia referitoare la modificarile aduse Legilor justitiei constituie un semnal extrem de ingrijorator cu privire la independenta justitiei, se arata intr-un comunicat remis de Administratia Prezidentiala. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis solicita Parlamentului, in calitate de unica autoritate legiuitoare, sa nu ignore recomandarile Comisiei de la Venetia

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, considera ca opinia preliminara a Comisiei de la Venetia referitoare la modificarile aduse Legilor justitiei constituie un semnal extrem de ingrijorator cu privire la independenta justitiei, se arata intr-un comunicat remis de Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis: Opinia Comisiei de la Venetia arata impactul negativ al modificarilor la legile justitiei. Solicit Parlamentului sa nu ignore recomandarile

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat dupa ce Comisia de la Venetia a publicat o opinie preliminara privind modificarile la legile justitiei adoptate de PSD-ALDE. Seful statului subliniaza ca Parlamentul.

Politic show:Surse: Presedintele Klaus Iohannis l va numi pe Felix Banila la sefia DIICOT; Revocarea nu opreste suspendarea. Iohannis, acuzat de un complex de abateri constitutionale; Suspendari de 30 de zile pentru deputati si fara pancarte n plen

Estul nu crede ca protectia i se cuvine din oficiu. Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi la summitul Aliantei Nord-Atlantice de la Bruxelles, ocazie cu care. Kovesi a demisionat, dar n-a scapat de probleme. Sectia pentru procurori a CSM este asteptata, miercuri, sa pronunte o solutie in.

Lider PNL, psihologie inversa: Mi-as dori o suspendare a lui Klaus Iohannis

Presedintele organizatiei judetene a PNL Giurgiu, Marin Anton, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca si-ar dori o suspendare a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, pentru ca acesta este.

Klaus Iohannis, decizie de ULTIM MOMENT: A trimis legea la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, vineri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii administratiei publice locale 215/2001 si pentru.

Klaus Iohannis a facut anuntul: Cand va numi un nou sef la DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bruxelles, ca saptamana viitoare va lua o decizie in privinta conducerii DIICOT, pentru care ministrul Justitiei l-a propus pe Felix Banila. in ceea ce prive?.

Klaus Iohannis: Ne-am angajat sa cheltuim un pic mai mult ca sa facem NATO si mai puternica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca in cadrul Aliantei Nord-Atlantice nu exista un conflict, subliniind ca tarile aliate s-au angajat sa cheltuiasca un pic mai mult pentru a face NATO si mai pu.

Klaus Iohannis: Hipermilitarizarea din Peninsula Crimeea ne ingrijoreaza (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in conferinta de presa sustinuta la finalul Summit-ului NATO de la Bruxelles, ca Romania este ingrijorata de situatia din Peninsula Crimeea, anexata in 2014 de Ru.

Klaus Iohannis a facut ANUNTUL: Cand va numi un nou sef la DIICOT (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, dupa summitul NATO de la Bruxelles, ca saptamana viitoare va lua o decizie cu privire la numirea noului sef al DIICOT. in ceea ce priveste DIICOT, voi lua o.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Dragnea: Si-a luat o palarie prea mare. Discutia despre suspendarea mea este o obsesie

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat joi seara ca Presedintele este implicat direct in condamnarea sa. Nu sunt implicat si apucaturi dictatoriale nu am avut.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )