Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE raspunde criticilor aduse de Comisia Europeana: Nu exista dezechilibre macroeconomice

B1 B1,
MAE raspunde criticilor aduse de Comisia Europeana: Nu exista dezechilibre macroeconomice

Ministerul Afacerilor Externe MAE) reactioneaza la criticile aduse, miercuri, Romaniei de Comisia Europeana in recomandarile specifice de tara pe 2018. MAE afirma ca Romania va participa activ in. continuă pe B1

in loc sa raspunda criticilor aduse de Iohannis, Viorel Stefan a venit cu... lista. PSD arunca iar praf in ochii romanilor: Venim cu un model nou de dezvoltare economica!

Asteptat sa raspunda criticilor aduse de presedintele Klaus Iohannis guvernarii pe tema fondurilor europene si a Pilonului II de pensii, vicepremierul Viorel Stefan a tinut marti, la Palatul Victoria, o.

Comisia Europeana SOMEAZA Romania: Este o DEVIERE semnificativa si nu s-a facut nimic pentru redresare

Comisia Europeana, avertisment pentru Romania: Deviere semnificativa de la MTO Comisia Europeana transmite un avertisment Romaniei. Oficialii de la Bruxelles cer Guvernului de la Bucuresti sa ia masuri cu.

Scandal imens la Bruxelles pe reducerea fondurilor europene. Numerosi europarlamentari acuza Comisia Europeana de minciuna

Un imens scandal a izbucnit, miercuri, la Bruxelles, in jurul viitorului buget al Uniunii Europene. Numerosi europarlamentari au acuzat Comisia Europeana ca da dovada de lipsa de transparenta in prezentarea.

Comisia Europeana: Riscul de saracie este foarte ridicat in Romania

Comisia Europeana a adresat miercuri, in recomandarile specifice de tara, un avertisment Romaniei privind riscul foarte ridicat de saracie sau de excluziune sociala. Familiile cu copii, persoanele cu.

Comisia Europeana, avertisment adresat Romaniei privind riscul foarte ridicat de saracie sau de excluziune sociala

Comisia Europeana a adresat, miercuri, un avertisment Romaniei privind riscul foarte ridicat de saracie sau de excluziune sociala. Familiile cu copii, persoanele cu dizabilitati, romii si populatia rurala sunt in mod special afectati. Inegalitatile ridicate privind veniturile persista, pe fondul impactului scazut al facilitatilor fiscale, se arata in recomandarile specifice de tara publicate de Executivul comunitar.

Comisia Europeana, despre Romania: Problemele legate de coruptie persista la toate nivelurile, se exercita presiuni asupra institutiilor judiciare

In recomandarile specifice de tara pe 2018, Comisia Europeana a atras atentia asupra schimbarilor legislative in domeniul Justitiei care au loc in Romania, informeaza HotNews. Documentul trateaza problema.

Comisia Europeana avertizeaza Romania cu privire la o abatere bugetara semnificativa in 2017

Comisia Europeana a adresat miercuri un avertisment Ungariei si Romaniei cu privire la existenta unei deviatii semnificative de la traiectoria de ajustare spre obiectivul bugetar pe termen mediu MTO) in 2017, informeaza un comunicat al Executivului comunitar.

Comisia Europeana a transmis un avertisment Romaniei pentru ca a deviat semnificativ de la MTO

Comisia Europeana a transmis, miercuri, un avertisment Romaniei pentru ca a deviat semnificativ de la traiectoria de ajustare catre obiectivul bugetar pe termen mediu MTO) din 2017 si propune Consiliului sa.

Comisia Europeana a transmis un avertisment Romaniei

Comisia Europeana a transmis, astazi, un avertisment Romaniei pentru ca a deviat semnificativ de la traiectoria de ajustare catre obiectivul bugetar pe termen mediu MTO) din 2017 si propune Consiliului sa emita o decizie privind faptul ca nu a luat masuri eficiente pentru a corecta acest lucru si o recomandare de a lua masuri in 2018 si 2019, informeaza News. ro.

Comisia Europeana avertizeaza Romania cu privire la o posibila abatere bugetara in 2017

Comisia Europeana a anuntat, miercuri, ca a emis avertismente fata de Romania si Ungaria, cu privire la existenta unei deviatii semnificative de la traiectoria de ajustare spre obiectivul bugetar pe termen mediu MTO) in 2017, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2178 seconds )