Libnet.ro
UNICEF

15:01

Cadou din banii publici pentru baronul PSD de Maramures. Gabriel Zetea s-a insurat. La nunta a venit si Dancila (VIDEO)

B1 B1,
Cadou din banii publici pentru baronul PSD de Maramures. Gabriel Zetea s-a insurat. La nunta a venit si Dancila (VIDEO)

Nunta mare in PSD. Sambata, social-democratii, printre care si Viorica Dancila, candidat la alegerile prezidentiale, au participat la nunta lui Gabriel Zetea, presedinte Consiliului Judetean Maramures. continuă pe B1

Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA pentru contractele din bani publici. E pasibil de dosar penal

Pe langa faptul ca nu mai are spatele asigurat de o garda de corp din partea MAI, Alexandru Cumpanasu este si in vizorul DNA pentru contractele din bani publici. Candidatul la alegerile prezidentiale 2019 e pasibil de dosar penal. Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA pentru contractele din bani publici Ministerul Afacerile Interne MAI) i-a retras .

VIORICA DANCILA: Avem in fata 3 competitii electorale; sa stam uniti, pentru ca PSD sa fie din nou invingator

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, le-a transmis social-democratilor la evenimentul de lansare a candidaturii sale la Presedintie sa fie uniti si sa lupte umar la umar in cele trei batalii electorale - prezidentiale, parlamentare si locale - pentru ca PSD sa fie din nou invingator.

Noi cu motiunea, presa straina cu realitatea. Cum ne vede The Associated Press - Targurile de toamna din Romania, incantare pentru toate varstele si buzunarele

Targurile de toamna din Romania sunt semnale zgomotoase si colorate ca vara a luat sfarsit. Si pentru multe familii din zonele mai sarace ale tarii sunt unele din putinele evenimente accesibile din tot anul. Targuri ca acela de la Titu, la nord-vest de Bucuresti, erau singurele distractii publice in Romania rurala din secolul al 19-lea. in zilele noastre sunt ceva mai tehnologizate, dar altfel putine s-au schimbat in doua secole.

Angajata unei banci din Barlad, suspecta pentru furtul a 42.000 de lei

O femeie din Barlad, angajata a unei banci, a fost plasata sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzata ca in ultimii patru ani ar fi sustras bani din conturile unor clienti, producand un prejudiciu de peste 42. 000 de lei.

ştiri din Politica

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )