Libnet.ro
UNICEF

01:05

Citu: Cei care nu vor vota motiunea vor avea beneficiile vineri, la aceasta rectificare bugetara. Este mita pe fata

Adevărul Adevărul,
Citu: Cei care nu vor vota motiunea vor avea beneficiile vineri, la aceasta rectificare bugetara. Este mita pe fata

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, a declarat, la RFI, ca rectificarea bugetara anuntata de premierul Viorica Dancila pentru vineri este mita pe fata. Este clar o mita, pe care Guvernul Viorica Dancila o promite. Deci cei care nu vor vota motiunea) vor avea beneficiile vineri, la aceasta rectificare bugetara. Este mita pe fata, a spus el. continuă pe Adevărul

Budai: Nu toti cei care au semnat motiunea de cenzura o vor vota

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, si-a exprimat, vineri, convingerea ca motiunea .

FLORIN CITU: Aceasta rectificare bugetara este mita pe fata

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, a declarat, la RFI, ca rectificarea bugetara anuntata de premierul Viorica Dancila pentru vineri este mita pe fata. Este clar o mita, pe care Guvernul Viorica Dancila o promite. Deci cei care nu vor vota motiunea) vor avea beneficiile vineri, la aceasta rectificare bugetara. Este mita pe fata, a spus el.

Florin Citu, despre rectificarea bugetara promisa de Dancila imediat dupa motiune: Mita pe fata. Cei care nu vor vota vor avea beneficii

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, critica la RFI anuntul premierului Viorica Dancila ca Executivul va face o rectificare bugetara vineri, adica la o zi dupa motiunea de cenzura. Demersul Opozitiei are sanse reale sa treaca, ceea ce ar duce la demiterea Guvernului PSD.

Lovitura de teatru inaintea votului la motiunea de cenzura. Ministrul Muncii: Nu toti cei care au semnat motiunea o vor vota

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, si-a exprimat, vineri, convingerea ca motiunea de cenzura depusa de opozitie impotriva guvernului din care face parte va fi respinsa. El a declarat,.

Tomac: Toti parlamentarii PMP vor vota LA VEDERE la motiunea de cenzura

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat luni, ca parlamentarii Partidului Miscarea Populara vor vota la vedere la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, de joi. `Am incheiat in urma cu.

Tomac: Parlamentarii PMP vor vota la vedere pentru caderea Guvernului Dancila

Parlamentarii PMP vor vota la vedere in favoarea caderii Guvernului Dancila, la motiunea de cenzura,.

HOROSCOPUL saptamanii 7 - 13 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana ingrozitoare

HOROSCOPUL saptamanii 7 - 13 octombrie. Cele trei zodii care vor avea o saptamana ingrozitoare. HOROSCOP RAC - Simti ca vrei sa fugi si sa te ascunzi de tot restul lumii. Te simti sensibila si vrei sa te retragi in co.

Dancila: Nu vor vota parlamentari ai PSD in favoarea motiunii

Prim-ministrul Viorica Dancila si-a reiterat, luni, convingerea ca motiunea de cenzura nu va fi adop.

Siegfried Muresan: Romanii din diaspora vor vota mult mai mult decat e pe placul PSD

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a declarat ca romanii vor sa mearga la vot, iar in Diaspora .

Cu trei zile inaintea motiunii de cenzura, Dancila anunta PNDL 3. Ma astept ca o parte dintre cei care au semnat sa se razgandeasca in momentul votului

Viorica Dancila se asteapta ca o parte dintre semnatarii motiunii de cenzura sa se razgandeasca si sa nu voteze impotriva Guvernului pe motiv ca nimeni nu a ajuns in Parlament pe persoana fizica si vor trebui sa le explice primarilor de ce nu-si vor mai primii banii. in context, sefa Guvernului a anuntat lansarea PNDL 3 pentru aductiunea de gaze.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )