Libnet.ro
UNICEF

13:15

Guvernul Dancila a anuntat ca da, a doua zi dupa motiunea de cenzura, 1,4 miliarde de lei pentru functionarea primariilor. Eugen Teodorovici: Nu este o rectificare bugetara

B1 B1,
Guvernul Dancila a anuntat ca da, a doua zi dupa motiunea de cenzura, 1,4 miliarde de lei pentru functionarea primariilor. Eugen Teodorovici: Nu este o rectificare bugetara

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a precizat, luni, ca in sedinta de Guvern de vineri se va adopta o hotarare prin care se vor aloca 1,4 miliarde de lei pentru functionarea UAT-urilor, si nu o. continuă pe B1

Orban da primul nume de ministru al unui guvern PNL dupa motiunea de cenzura: Vom apela la cei mai valorosi membri ai PNL, iar printre acestia se gaseste si Raluca Turcan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Sibiu, ca, daca liberalii vor fi chemati sa formeze Guvernul va apela la cei mai valorosi membri ai partidului, printre care se numara si Raluca Turcan.

PICA SAU NU Guvernul Dancila? Carmen Harra SPUNE ADEVARUL in urma MOTIUNII DE CENZURA! Dezvaluiri iN EXCLUSIVITATE pentru B1.ro! (VIDEO)

Motiunea de cenzura, initiata de Opozitie, poate duce la disparitia Guvernului Dancila! DOAMNE, DUMNEZEULE! S-A AFLAT BOALA DE CARE SUFERA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A SPUS ADEVARUL! SANSELE SUNT MINIME.

Victor Ponta, dezvaluiri despre miscarile politice dupa motiunea de cenzura

Victor Ponta a explicat ce va urma sa aiba loc dupa motiunea de cenzura. Fostul premier crede ca este nevoie de un Guvern bun si acesta ar consta dintr-o majoritate de stanga. E nevoie de guvernare.

Dancila anunta sedinta de Guvern vineri, la o zi dupa motiunea de cenzura, pentru aprobarea rectificarii bugetare

Premierul Viorica Dancila a anuntat duminica, la Husi, ca vineri va avea loc rectificarea bugetara si a reluat afirmatiile conform carora motiunea de cenzura nu va trece. Sedinta de Guvern anuntata de premier ar urma sa aiba loc la o zi dupa dezbaterea motiunii de cenzura, in urma careia opozitia da ca certa caderea Guvernului.

Laurentiu Leoreanu, atac la Guvernul Dancila: incetati sa folositi banii Fondului de Dezvoltare si Investitii ca sa va salvati functia!

Vicepresedintele PNL, Laurentiu Leoreanu, sustine ca Guvernul Dancila apeleaza la distribuirea de fonduri pentru primari pentru influenta votul de la motiunea cenzura, vot care va avea loc joi.

KLAUS IOHANNIS: Dupa motiunea de cenzura astept implicare totala de la PNL

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, in cadrul Adunarii regionale a organizatiilor PNL din Regiunea Nord-Est, ca, dupa ce motiunea de cenzura este adoptata de Parlament, trebuie un guvern de tranzitie care sa pregateasca alegerile si bugetul pe anul viitor, el subliniind ca asteapta implicare maximala, totala, eficienta, de buna credinta din partea Partidului National Liberal pentru a trece aceasta perioada de tranzitie.

Viorica Dancila: Sunt sigura ca motiunea de cenzura nu va trece

Premierul Viorica Dancila si-a exprimat certitudinea ca motiunea de cenzura nu va trece. Sunt foarte sigura ca nu va trece aceasta motiune. Ma bazez pe buna credinta a unora care vor stabilitate.

Viorica Dancila, fara emotii la motiunea de cenzura: Ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )