Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ponta: Stiti ca nu avem bani pentru alegerile din diaspora? Nu sunt finantate sectiile suplimentare din diaspora in acest moment

Adevărul Adevărul,
Ponta: Stiti ca nu avem bani pentru alegerile din diaspora? Nu sunt finantate sectiile suplimentare din diaspora in acest moment

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, spune ca va propune suplimentarea fondurilor necesare amenajarii de sectii de vot in diaspora, printr-o lege de rectificare, care sa treaca rapid prin Parlament. Stiti ca nu avem bani pentru alegerile din diaspora? Nu sunt finantate sectiile suplimentare din diaspora in acest moment, sustine el. continuă pe Adevărul

Veste buna pentru romanii din diaspora. Numarul sectiilor a crescut considerabil

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a aprobat prin hotarare, la propunerea misiunilor diplomatic.

Cate sectii de votare vor fi in Diaspora pentru alegerile prezidentiale. AEP, anunt oficial

Autoritatea Electorala Permanenta a adus in prim-plan o hotarare, cu putin timp inainte de vot. La momentul actual, un numar de 714 sectii de votare din Diaspora sunt aprobate. Cate vor urma sa fie infiintate in total, pana la alegerile prezidentiale din luna noiembrie? AEP, anunt oficial! Cate sectii de votare vor fi in Diaspora? .

Campania pentru alegerile prezidentiale a inceput: candidatii oficiali si programul de vot al romanilor din Diaspora

Campania pentru alegerile prezidentiale a inceput sambata, cu 14 candidati la functia de sef al statului si cu noi masuri - romanii din diaspora pot vota la urna pe parcursul a trei zile sau prin corespondenta, noteaza Agerpres.

A inceput Campania pentru alegerile prezidentiale. Romanii din Diaspora vor vota timp de trei zile

Campania pentru alegerile prezidentiale a inceput sambata, cu 14 candidati la functia de sef al statului si cu noi masuri - romanii din diaspora pot vota la urna pe parcursul a trei zile sau prin.

Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA pentru contractele din bani publici. E pasibil de dosar penal

Pe langa faptul ca nu mai are spatele asigurat de o garda de corp din partea MAI, Alexandru Cumpanasu este si in vizorul DNA pentru contractele din bani publici. Candidatul la alegerile prezidentiale 2019 e pasibil de dosar penal. Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA pentru contractele din bani publici Ministerul Afacerile Interne MAI) i-a retras .

Iohannis, in prima zi de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale: Prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea o Romanie fara PSD

Klaus Iohannis transmite, pe Facebook, in prima zi oficiala de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale, ca adevarata schimbare in Romania vine prin votul tuturor romanilor care cred in democratie, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare si normalitate si ca prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea, pentru prima data in ultimii 30 de ani, o Romanie fara PSD.

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput astazi

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput, sambata, la ora 00. 00, si se va incheia, in 9 noiembrie, la ora 7. in cursa electorala sunt inscrisi 14 candidati. Pentru prima data, romanii din strainatate vor avea la dispozitie trei zile pentru a vota si pot vota si prin corespondenta. Peste 41. 000 de persoane au ales aceasta varianta, iar plicurile cu optiunea lor electorala trebuie sa ajunga in Romania pana in 7 noiembrie.

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale incepe astazi Cine sunt candidatii si ce reguli se schimba

Campania pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput sambata, cu 14 candidati la functia de sef al statului si cu noi masuri - pentru prima data, romanii din strainatate pot vota pe parcursul a trei zile sau prin corespondenta. in cazul votului prin corespondenta, plicurile cu optiunea electorala trebuie sa ajunga in Romania pana in 7 noiembrie.

Robert Negoita: De la 1 ianuarie nu mai avem bani de salarii

Presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania AMR), primarul Sectorului 3 din Bucuresti, Robert .

Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului pentru alegerile prezidentiale

Guvernul a aprobat, luni, la solicitarea Ministerului Afacerilor Externe MAE), suplimentarea bugetului pentru organizarea si desfasurarea alegerilor prezidentiale cu 48 de milioane de lei. Solicitarea MAE a fost facuta avand in vedere modificarile legislative si organizarea a peste 800 de sectii de votare in strainatate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )