Libnet.ro
UNICEF

11:31

Rectificare bugetara, cu deficit de 4%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rectificare bugetara, cu deficit de 4%

Proiectul ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara urmeaza sa fie publicat astazi, dupa cum a anuntat premierul Ludovic Orban. Actul normativ ar urma sa fie adoptat pana la sfarsitul acestei saptamani. Desi, potrivit spuselor lui Orban, fostul guvern a lasat un buget facut praf, gaurit, cu un nivel de colectare a veniturilor cu mult sub cel prevazut in legea bugetului de stat, noul Executiv are mai multe prioritati ce se vor regasi in rectificarea bugetara. continuă pe Ziarul Bursa

MFP A POSTAT PROIECTUL DE RECTIFICARE BUGETARA: Finantele estimeaza un deficit bugetar de 4,3%

Deficitul bugetar pentru acest an este estimat la 4,3%, in proiectul de rectificare bugetara postat, in aceasta dimineata, pe site-ul Ministerului Finantelor Publice. Anterior acesta era preconizat la 2,76%.

Ludovic Orban: Proiectul de rectificare bugetara a fost validat de conducerea PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca proiectul de rectificare bugetara prezentat de ministrul Finantelor, Florin Citu, a obtinut votul Biroului Executiv al PNL. Am cerut votul si a fost obtinut in.

Premierul Orban cere finalizarea proiectului de rectificare bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni trebuie sa fie finalizat proiectul de rectificare bugetara.

Oficial: cum arata documentul de rectificare bugetara. Ministerele cu bani in plus. Cine pierde sume importante

Ministerul Finatelor a publicat rectificarea bugetara, din care reiese ca deficitul creste cu 17,9 miliarde lei si va ajunge la 4,3% din Produsul Intern Brut in acest an. Potrivit datelor inregistrate in primele 10 luni ale anului 2019, veniturile bugetare colectate de ANAF prezinta o nerealizare de 8,3 miliarde lei fata de program. Ministerul Finantelor .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )