Libnet.ro
UNICEF

09:00

Viorica Dancila: Este o rectificare pozitiva prin care asiguram plata majorata a salariilor si pensiilor

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Este o rectificare pozitiva prin care asiguram plata majorata a salariilor si pensiilor

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca prima rectificarea bugetara din acest an este una pozitiva, prin care se asigura plata majorata a salariilor si. continuă pe Antena3

Guvernul discuta rectificarea bugetara Dancila: Este o rectificare pozitiva

Guvernul discuta in sedinta de joi proiectul privind prima rectificare bugetara din acest an, a anuntat premierul Viorica Dancila. Aceasta a spus ca este o rectificare pozitiva si ca vor fi asigurate sumele pentru plata salariilor si a pensiilor marite.

VIORICA DANCILA: Prima rectificare bugetara din acest an este una pozitiva

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca prima rectificarea bugetara din acest an este una pozitiva, prin care se asigura plata majorata a salariilor si pensiilor si continuarea proiectelor de investitii in domeniile prioritare.

Guvernul sta din nou sub semnul interimatelor. Viorica Dancila este nevoita sa caute ministrii

Guvernul sta din nou sub semnul interimatelor, iar in timp ce Viorica Dancila este nevoita sa caute ministrii, presedintele nici macar nu a dat unda verde revocarii Ecaterinei Andronescu de la Educatie.

Vestea-bomba, care zdruncina conducerea PSD. Viorica Dancila nu este presedintele partidului

Viorica Dancila nu este in mod oficial presedintele PSD, ci doar interimar. La ultimul congres extraordinar al PSD au fost votate mai multe modificari ale statului PSD, modificari in baza carora VIorica.

Anunt de ultima ora! Viorica Dancila: Voi da OUG pentru instituirea pedepsei cu inchisoarea pe viata

Anunt important facut de premierul Romaniei! Viorica Dancila a declarat, joi 8 august, ca intentioneaza sa dea mai multe ordonante de urgenta, inclusiv una pentru instituirea pedepsei cu inchisoarea pe viata, respectiv inasprirea pedepselor pentru aceste fapte. Ce isi propune Viorica Dancila Premierul Romaniei Viorica Dancila a anuntat, prin intermediul unei postari pe .

Viorica Dancila anunta OUG: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca va da o ordonanta de urgenta pentru inasprirea pedepselor aplicate criminalilor, violatorilor si pedofililor, prin care va introduce inclusiv pedeapsa inchisorii.

Viorica Dancila s-a intalnit cu Tariceanu dupa ce acesta a anuntat o posibila alianta ALDE- Pro Romania

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu Calin Popescu Tariceanu, la scurt timp dupa ce acesta a anuntat, pe Facebook, ca este posibila o alianta politica intre ALDE si Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta, potrivit unor surse guvernamentale. La randul sau, Victor Ponta a spus ca o conditie pentru colaborarea cu ALDE este iesirea acestuia de la guvernare.

Fifor anunta ca a discutat remilitarizarea ministerului de Interne cu premierul Dancila: Este o solutie de luat in calcul

Ministrul Afacerilor de Interne, Mihai Fifor, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca a discutat saptamana aceasta cu premierul Viorica Dancila remilitarizarea ministerului de Interne, subliniind ca este o decizie grea, dar daca se va lua este necesara o dezbatere cu sindicatele.

Sorin Ovidiu Vintu, despre cazul Caracal. O jigneste pe Viorica Dancila: Idioata de la Palatul Victoria!

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a rabufnit, pe pagina sa de facebook, cu privire la evenimentele petrecute in ultima perioada in Romania, care au ingrozit pe toata lumea. in postarea facuta, acesta face referiri si la premierul Romaniei Viorica Dancila. Vintu o jigneste pe Dancila, numind-o idioata de la Palatul Victoria. Ce apare .

Digi 24, pe surse: ALDE va iesi saptamana viitoare de la guvernare. Viorica Dancila, ultima incercare de a salva coalitia

In discutiile purtate intre Calin Popescu Tariceanu si Viorica Dancila, premierului i s-au pus mai multe conditii pentru continuarea guvernarii, dar sefa de la Palatul Victoria nu a fost de acord cu niciuna dintre ele. Ce urmeaza acum?.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )