Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dancila anunta sedinta de Guvern vineri, la o zi dupa motiunea de cenzura, pentru aprobarea rectificarii bugetare

Adevărul Adevărul,
Dancila anunta sedinta de Guvern vineri, la o zi dupa motiunea de cenzura, pentru aprobarea rectificarii bugetare

Premierul Viorica Dancila a anuntat duminica, la Husi, ca vineri va avea loc rectificarea bugetara si a reluat afirmatiile conform carora motiunea de cenzura nu va trece. Sedinta de Guvern anuntata de premier ar urma sa aiba loc la o zi dupa dezbaterea motiunii de cenzura, in urma careia opozitia da ca certa caderea Guvernului. continuă pe Adevărul

Orban da primul nume de ministru al unui guvern PNL dupa motiunea de cenzura: Vom apela la cei mai valorosi membri ai PNL, iar printre acestia se gaseste si Raluca Turcan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Sibiu, ca, daca liberalii vor fi chemati sa formeze Guvernul va apela la cei mai valorosi membri ai partidului, printre care se numara si Raluca Turcan.

Victor Ponta, dezvaluiri despre miscarile politice dupa motiunea de cenzura

Victor Ponta a explicat ce va urma sa aiba loc dupa motiunea de cenzura. Fostul premier crede ca este nevoie de un Guvern bun si acesta ar consta dintr-o majoritate de stanga. E nevoie de guvernare.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara in sedinta de vineri

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri va avea loc o sedinta de guvern unde va fi adoptata si rectificarea bugetara pe anul 2019. Amintim ca joi este programat sa aiba loc, in Parlament, votul asupra motiunii de cenzura depusa de Opozitie impotriva Guvernului Dancila. Dancila: Motiunea nu va trece; ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in RomaniaDancila: E periculos ca tocmai presedintele este cel care cere efectiv ca acest guvern sa cada.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora: Guvernul va adopta rectificarea bugetara vineri, la o zi dupa motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri, la o zi dupa votul pe motiunea de cenzura, va avea loc o sedinta de guvern unde va fi adoptata si rectificarea bugetara pe anul 2019. Rectificarea.

A doua rectificare bugetara va avea loc vineri. Daca motiunea de cenzura pica

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca rectificarea bugetara va fi aprobata vineri, cand Guvernul se.

KLAUS IOHANNIS: Dupa motiunea de cenzura astept implicare totala de la PNL

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, in cadrul Adunarii regionale a organizatiilor PNL din Regiunea Nord-Est, ca, dupa ce motiunea de cenzura este adoptata de Parlament, trebuie un guvern de tranzitie care sa pregateasca alegerile si bugetul pe anul viitor, el subliniind ca asteapta implicare maximala, totala, eficienta, de buna credinta din partea Partidului National Liberal pentru a trece aceasta perioada de tranzitie.

Dancila anunta ca sustine propunerea victimelor de la Colectiv: Au dreptate. Este o datorie morala a noastra

Viorica Dancila anunta ca a primit scrisoareavictimelor tragediei de la Colectiv si ca acautat in ultimele zile solutii pentru a le putea oferi sprijinul de care au nevoie. Asa cum boala.

Motiunea de cenzura va trece, sefi din PSD si-au dat seama ca Dancila ingroapa partidul. Ce urmeaza dupa?

Toate semnalele conduc spre ideea ca motiunea de cenzura va trece, inclusiv cu ajutorul unor parlamentari PSD. Sefi de frunte ai PSD, printre ei Paul Stanescu, Marian Oprisan si Gabriela Firea, si-au dat seama ca Viorica Dancila nu are resursele necesare conducerii PSD. Am asistat la un lung sir de gafe politice, care o descalifica pe Viorica Dancila pentru functia pe care o ocupa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )