Libnet.ro
UNICEF

19:00

Viorica Dancila, anunt de ultima ora: Guvernul va adopta rectificarea bugetara vineri, la o zi dupa motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, anunt de ultima ora: Guvernul va adopta rectificarea bugetara vineri, la o zi dupa motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri, la o zi dupa votul pe motiunea de cenzura, va avea loc o sedinta de guvern unde va fi adoptata si rectificarea bugetara pe anul 2019. Rectificarea. continuă pe Antena3

Viorica Dancila anunta ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara in sedinta de vineri

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri va avea loc o sedinta de guvern unde va fi adoptata si rectificarea bugetara pe anul 2019. Amintim ca joi este programat sa aiba loc, in Parlament, votul asupra motiunii de cenzura depusa de Opozitie impotriva Guvernului Dancila. Dancila: Motiunea nu va trece; ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in RomaniaDancila: E periculos ca tocmai presedintele este cel care cere efectiv ca acest guvern sa cada.

Motiunea de cenzura va fi citita astazi in Parlament. Cand ar putea sa cada Guvernul Viorica Dancila

Senatorul PNL Florin Citu citeste in Parlament, astazi, motiunea de cenzura intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent. in momentul in care se citeste motiunea, in sala de plen sunt 128 de parlamentari. Opozitia sustine ca Viorica Dancila este un premier incompetent, iar guvernul pe care il conduce poate fi numit guvernul .

Surse. Viorica Dancila propune inca patru ministri interimari. Cine va fi la Justitie. in total, Guvernul ar avea 7 ministri interimari

Premierul Viorica Dancila a trimis noi propuneri de ministri interimari presedintelui Klaus Iohannis: Gabriel Les Aparare) la Interne, Daniel Suciu Dezvoltare) la Justitie, Alexandru Petrescu Comunicatii) la parteneriate strategice si Nicolae Hurduc Cercetare) la Educatie. in afara celor patru, la Cotroceni mai sunt alte trei propuneri de interimari.

VIORICA DANCILA: Ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania.

VIORICA DANCILA: Dezvoltarea unei tari se raporteaza si la nivelul de educatie al populatiei

Dezvoltarea unei tari se raporteaza si la nivelul de educatie al populatiei, unde rolul profesorilor este esential, afirma premierul Viorica Dancila, sambata, intr-un mesaj adresat cu prilejul Zilei Internationale a Profesorului.

VIORICA DANCILA: Victimele tragediei de la Colectiv sa primeasca decontarea ingrijirilor cat este nevoie

Premierul Viorica Dancila a transmis ca va sustine propunerea ranitilor de la incendiul din clubul Colectiv de modificare a legislatiei, astfel incat sa primeasca decontarea ingrijirilor atat timp cat este nevoie.

Orban, despre noii ministri interimari propusi de premier: Orice gest mai face Viorica Dancila il face degeaba

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la Sibiu, ca are o parere proasta despre noii ministri interimari propusi vineri de premierul Viorica Dancila, el adaugand ca PNL a initiat o motiune de cenzura, iar orice gest mai face Viorica Dancila, il face degeaba.

Lista ministrilor interimari propusi de Viorica Dancila. La Justitie, omul lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a trimis presedintelui Klaus Iohannis lista cu propunerile de ministri interimari. La Ministerul Justitiei a fost propus Daniel Suciu, despre care colegii lui spun ca pe vremuri facea tot posibilul sa ii intre in gratie lui Liviu Dragnea. Tot el este cel care spunea ca Dragnea ii este ca un tata si ca .

VIORICA DANCILA: Prin refuzul numirii unui ministru interimar la Educatie, Iohannis pericliteaza o generatie de tineri medici

Premierul Viorica Dancila spune ca prin refuzul de a aplica decizia CCR si a numi un ministru interimar la Educatie, presedintele Klaus Iohannis pericliteaza o generatie intreaga de tineri medici, care nu vor putea sustine la timp examenul de rezidentiat.

Viorica Dancila, noi gafe lingivstice: Sefa PSD se declara pro-transatlantica Sunt un om care sunt foarte corecta(VIDEO)

Viorica Dancila a inventat un nou termen. Prezenta, joi seara, intr-o emisiune televizata, Dancila a declarat ca este pro-transatlantica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )