Libnet.ro
UNICEF

14:30

Camera Deputatilor decide, miercuri, asupra legii privind abrogarea recursului compensatoriu

B1 B1,
Camera Deputatilor decide, miercuri, asupra legii privind abrogarea recursului compensatoriu

Legea privind abrogarea recursului compensatoriu intra, miercuri, la votul final din Camera Deputatilor. Proiectul a fost inclus pe ordinea de zi a sedintei dupa ce, marti, a trecut cu unanimitate de voturi de. continuă pe B1

Camera Deputatilor decide astazi asupra proiectului de eliminare a supraaccizei la carburanti. Recursul compensatoriu ajunge si el la vot

Plenul Camerei Deputatilor va vota miercuri proiectul de lege de modificare a Codului Fiscal pentru a elimina supraacciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time. La votul deputatilor va ajunge si abrogarea recursului compensatoriu, Camera Deputatilor fiind forul decizional pentru ambele initiative legislative.

Abrogarea legii privind eliberarea inainte de termen trece de Parlament

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul privind abrogarea recursului compensatoriu. S-au inregistrat 272 voturi 039;039;pentru039;039; si 5 abtineri. Proiectul de lege a fost initiat de PNL, fiind comasat cu cel al USR.

Camera Deputatilor a aprobat abrogarea recursului compensatoriu

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul privind abrogarea recursului compensatoriu. S-au inregistrat 272 voturi pentru si 5 abtineri. Proiectul de lege a fost initiat de PNL si a fost comasat.

Eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time, la VOT FINAL in Camera Deputatilor

Deputatii vor dat un vot, in sedinta de miercuri asupra proiectului de lege referitor la modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time.

Ludovic Orban: Daca Parlamentul nu voteaza proiectul de lege privind abrogarea recursului compensatoriu, ne asumam raspunderea

Premierul Ludovic Orban, presedinte al PNL, a declarat luni ca, in cazul in care Parlamentul nu va vota initiativa legislativa a liberalilor privind abrogarea recursului compensatoriu, aceasta prevedere va fi.

Azi se voteaza la Camera Deputatilor proiectul eliminarii supraccizei la carburanti

Proiectul de lege ce vizeaza modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time, va fi analizat la Camera Deputatilor.

Pensii speciale. Deputatii discuta abrogarea anumitor categorii de pensii speciale

Camera Deputatilor dezbate, miercuri, in calitate de for decizional, proiectul USR pentru abrogarea anumitor categorii de pensii speciale. Dupa plen, in Comisia de munca incepe o dezbatere generala privind.

Abrogarea recursului compensatoriu, la vot final in Camera Deputatilor

Legea prin care se abroga recursul compensatoriu si se revine la varianta din 2016 se afla, miercuri.

Abrogarea recursului compensatoriu, la vot final in Camera Deputatilor; proiectul a trecut de Comisia juridica cu unanimitate de voturi

Legea prin care se abroga recursul compensatoriu si se revine la varianta din 2016 se afla, miercuri, pe ordinea de zi a sedintei Camerei Deputatilor.

VOT FINAL LA CAMERA DEPUTATILOR: Supraacciza la carburanti a fost eliminata

Supraacciza la carburanti a fost eliminata miercuri, prin votul deputatilor, legea in acest sens urmand sa fie tirmisa la promulgare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )