Libnet.ro
UNICEF

00:07

Recursul Compensatoriu - anulat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Recursul Compensatoriu - anulat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi, 19 decembrie, decretul de anulare a recursului compensatoriu, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Recursul compensatoriu, anulat de Klaus Iohannis. Ce se intampla cu detinutii care deja au fost eliberati

Legea 1692017 care modifica Legea 2542013 si care a introdus recursul compensatoriu a aparut ca urmare a unei incercari a Statului Roman de a-si indeplini obligatiile care ii revin din aderarea la Consiliul Europei si din ratificarea Conventiei europene a drepturilor omului, in acest caz fiind vorba de ratificarea facuta prin Legea nr.

Tudorel Toader sustine ca nu a fost de acord cu recursul compensatoriu. De ce nu si-a anuntat public pozitia: Aceasta este problema, ca nu m-ati auzit dumneavoastra (VIDEO)

Fostul ministru Tudorel Toader sustine ca nu a fost de acord niciodata cu recursul compensatoriu promovat de PSD si ca, pe vremea cand detinea portofoliul justitiei, a informat Parlamentul ca ministerul nu.

Recursul compensatoriu a fost abrogat. Vor mai beneficia de prevederile sale doar persoanele condamnate inainte de intrarea in vigoare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru abrogarea recursului compensatoriu. Parlamentul vota, in 4 decembrie, abrogarea recursului compensatoriu, prin Camera Deputatilor, care avea rol de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )