Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cum justifica Adriana Saftoiu lipsa ei de la votul privind initiativa cetateneasca

Adevărul Adevărul,
Cum justifica Adriana Saftoiu lipsa ei de la votul privind initiativa cetateneasca

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a explicat, miercuri, faptul ca a refuzat sa voteze initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei pentru ca nu a vrut sa se pronunte impotriva ideilor altor persoane, chiar daca nu era de acord cu ele. continuă pe Adevărul

Cum isi explica Adriana Saftoiu absenta de la votul privind referendumul pentru definirea Familiei Traditionale

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a explicat, miercuri, faptul ca a refuzat sa voteze initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei pentru ca nu a vrut sa se pronunte impotriva ideilor altor persoane, chiar daca nu era de acord cu ele.

Deputata PNL Adriana Saftoiu considera ca sedintele Camerei nu mai pot continua cat timp Nicolae Bacalbasa mai este in Parlament

Deputata PNL Adriana Saftoiu considera ca sedintele Parlamentului Romaniei nu mai pot continua atata vreme cat deputatul PSD Nicolae Bacalbasa mai paticipa la activitatile Legislativului.

Deputatul PNL Adriana Saftoiu: Cat timp Bacalbasa mai poate sta in bancile Parlamentului nici o sedinta de Parlament nu mai poate sa aiba loc

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a scris, marti, pe Facebook, ca atat timp cat Bacalbasa mai poate sta in bancile Parlamentului ) nici o sedinta de Parlament nu mai poate sa aiba loc.

Adriana Saftoiu, mesaj ferm: Cat timp Bacalbasa mai poate sta in bancile Parlamentului, nicio sedinta de Parlament nu mai poate sa aiba loc!

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a afirmat, marti, pe Facebook, ca atat timp cat Nicolae Bacalbasa mai sta in bancile Parlamentului nicio sedinta nu mai poate sa aiba loc,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )