Libnet.ro
UNICEF

18:15

Turcan, despre redefinirea familiei: PNL va incerca sa faca amendamente si la Senat

Hotnews Hotnews,
 Turcan, despre redefinirea familiei: PNL va incerca sa faca amendamente si la Senat

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, marti, ca liberalii vor depune amendamente la proiectul de revizuire a Constitutiei pentru redefinirea familiei si la Senat, astfel incat sa garanteze intemeierea familiei si sa clarifice institutia casatoriei, relateaza News. ro. Raluca Turcan s-a abtinut la votul din Camera Deputatilor asupra initiativei de revizuire a Constitutiei. Majoritatea grupului liberal a votat insa in favoarea proiectului. continuă pe Hotnews

Grindeanu, despre initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei: Poporul roman va decide prin vot

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marti, la Viena, referitor la initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei, ca poporul roman va decide prin vot ce se va intampla. E vorba de.

Vot covarsitor in Parlament pentru redefinirea familiei traditionale: Doar 22 de alesi s-au opus (VIDEO)

Vot covarsitor in Parlament pentru redefinirea familiei traditionale. Doar 22 de alesi s-au opus propunerii de schimbare a Constitutiei. Decizia vine dupa ce Coalitia pentru familie a strans.

Raluca Turcan: Prin initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei riscam texte legislative interpretabile

Sefa interimara a liberalilor, Raluca Turcan, a declarat ca prin restrangerea definitiei familiei din initiativa cetateneasca la casatoria dintre barbat si femeie se risca texte legislative interpretabile.

Grindeanu: Romanii vor decide prin vot in ceea ce priveste redefinirea familiei. Eu sunt printre cei care au semnat pentru

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca poporul roman va fi cel care va decide, prin vot, daca va fi modificata Constitutia in sensul definirii familiei drept o uniune dintre un barbat si o.

Noi tensiuni in PNL. Turcan, despre criticile Adrianei Saftoiu: Le raspund doar colegilor care sunt preocupati de PNL

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat sambata, referitor la criticile pe care i le-a adus Adriana Saftoiu, ca ea le raspunde public doar colegilor care sunt preocupati sa dea solutii pentru politica partidului sau pentru a sanctiona PSD pentru mizeriile zilnice pe care le ofera.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )