Libnet.ro
UNICEF

23:15

Daca FAMILIA TRADITIONALA nu a trecut la referendum, un deputat PSD vrea sa acorde ZILE LIBERE PLATITE celor care DIVORTEAZA: Sa se acomodeze la NOUA VIATA

B1 B1,
Daca FAMILIA TRADITIONALA nu a trecut la referendum, un deputat PSD vrea sa acorde ZILE LIBERE PLATITE celor care DIVORTEAZA: Sa se acomodeze la NOUA VIATA

Daca referendumul pentru familie nu a trecut, un celebru PSD-ist vrea sa acorde zile platite celor care divorteaza! in opinia deputatului Georgian Pop, angajatorul trebuie sa vina in sprijinul salariatului. continuă pe B1

Politic show: O deputata PSD vrea repetarea referendumului; Un fel de PSD mai prost organizat; Robert Negoita, despre referendum: Cte lucruri se puteau face cu 40 de milioane de euro

Monica Macovei: Toader si-a ales candidatul ideal la sefia DNA un procuror care spune ca nu a fost niciodata independent, pentru ca lucreaza sub control ierarhic. Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, critica. Ministrul Economiei a ajuns si de rasul PSD-istilor. Noi jigniri in Parlament: Voi sunteti prosti? Pe Orban l-a prins cu banii. Danut Andrusca a fost.

Referendumul pentru familia traditionala, invalidat: reactia presei straine

Referendumul pentru familia traditionala a fost invalidat duminica seara din cauza faptului ca nu s-a intrunit cvorumul. Trebuiau sa fie prezenti la vot 30% dintre romanii inregistrati pe listele permanente, iar prezenta a fost de aproximativ 20,41%. The Washington Posta scris despre prezenta slaba la votul pentru redefinirea familiei in Constitutia Romaniei. Publicatia mai scrie [] .

Radu Banciu: Un deputat PSD propune concediul pentru divort de trei zile. Trei zile ca sa plangi sau ca sa topai de bucurie pe treptele Tribunalului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre concendiul pentru divort, o initiativa legislativa a unui deputat social-democrat. Georgian Pop, deputat PSD, a depus o.

PSD vrea sa acopere esecul de la referendum

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat astazi ca punerea in dezbatere a proiectului de lege privind parteneriatul civil este cel mai probabil o fumigena aruncata de PSD pentru a acoperi esecul si discutiile despre referendumul din 6 -7 octombrie.

Un deputat PSD propune o lege pentru concediul de divort

Deputatul PSD Georgian Pop a depus un proiect legislativ care prevede acordarea unui concediu legal pentru divort, de 3 zile lucratoare, la cerere, angajatilor care trec prin traum desfacerii casatoriei.

Ministru din guvernul DANCILA, umilit de un deputat PSD: A facut cat a vrut, cat a stiut

Deputatul PSD Sorin Bota sustine ca ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a facut cat a putut si a stiut, precizand ca va fi mai exigent cu votul in Parlament. A facut cat a putut, cat a vrut,.

Deputat PSD: Proiectul parteneriatului civil va interzice explicit adoptiile

Deputatul PSD Florin Manole a declarat marti ca proiectul de lege privind parteneriatul civil va interzice explicit adoptiile in cazul persoanelor care aleg sa incheie un astfel de.

Un deputat PSD a gasit motivul pentru care ministrul Andrusca este tras n jos: Nu ati reusit sa i dati afara pe toti penelistii

Deputatul PSD Laurentiu Nistor i-a reprosat luni, ministrului Economiei, Danut Andrusca, in timpul dezbaterii motiunii simple, ca nu i-a dat afara din minister pe toti penelistii care va trag in jos.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )