Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dancila: Nu voi vota la referendum, Iohannis il foloseste in interesul lui si al partidului pe care il reprezinta

Hotnews Hotnews,
 Dancila: Nu voi vota la referendum, Iohannis il foloseste in interesul lui si al partidului pe care il reprezinta

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca nu va vota la referendum, precizand ca a luat aceasta hotarare in urma ultimelor interventii publice ale presedintelui Klaus Iohannis, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Dancila s-a razgandit: Nu voi vota la referendum, Iohannis il foloseste in interesul lui si al partidului pe care il reprezinta

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca nu va vota la referendum, precizand ca a luat aceasta hotarare in urma ultimelor interventii publice ale presedintelui Klaus Iohannis, relateaza Agerpres. La inceputul saptamanii, premierul declarase ca va merge la vor la referendum.

Declaratie neasteptata a premierului Dancila: Voi vota duminica si pentru referendum. Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca va vota duminica atat la alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum, afirmand ca este un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei.

Premierul Dancila: Voi vota duminica la referendum

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, la Bacau, ca va merge duminica la urne si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum. Aflata intr-o vizita in municipiul.

Dancila isi nuanteaza declaratiile privind votul la referendum: Am spus ca merg la referendum, dar nu am spus cum voi vota. Voi urma linia partidului / Ce spune despre relatia cu Dragnea

Premierul Viorica Dancila si-a nuantat declaratiile potrivit carora va vota la referendumul pe tema justitiei convocat de presedintele Iohannis, ea sustinand, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca modul in care va vota va fi conform cu linia PSD. De asemenea, ea a sustinut ca nu are nicio divergenta cu Liviu Dragnea. in ceea ce priveste o candidatura a acestuia la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila a spus ca spera ca Dragnea sa discute cu membrii Comitetului Executiv al PSD inainte de a face un anunt. Declaratie neasteptata a premierului Dancila: Voi vota duminica si pentru referendum. Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei.

Viorica Dancila: Voi vota la referendum. Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei

Viorica Dancila a anuntat ca va merge duminica la urne si va vota si la referendum, nu doar la alegerile europarlamentare, informeaza Agerpres. Premierul a insistat ca este o sustinatoare a statului.

Viorica Dancila: Voi vota la referendum. Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat ca va merge duminica la urne si va vota si la referendum, nu doar la alegerile europarlamentare, informeaza Agerpres. Premierul a insistat ca este o sustinatoare a statului.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Alina Mungiu: Iohannis foloseste alegerile pe post de Colectiv 2

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 Alegerile europarlamentare de duminica din Romania nu au nimic de a face cu Europa, sustine Alina Mungiu, intr-un editorial din ziarul Adevarul. Pentru Klaus Iohannis si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )