Libnet.ro
UNICEF

01:05

EUGEN TOMAC: PMP ia in calcul sa propuna un referendum pe tema eliminarii pensiilor speciale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TOMAC: PMP ia in calcul sa propuna un referendum pe tema eliminarii pensiilor speciale

Partidul Miscarea Populara PMP) ia in calcul sa propuna un referendum pe tema desfiintarii pensiilor speciale, pentru a elimina improvizatiile legislative legate de aceasta tema, a declarat sambata presedintele formatiunii, Eugen Tomac. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Tomac: PMP ia in calcul sa propuna un referendum pentru eliminarea pensiilor speciale

Eugen Tomac a precizat, sambata, ca PMP ia in calcul sa propuna un referendum pe tema desfiintarii pensiilor speciale, pentru a elimina improvizatiile legislative legate de aceasta tema, potrivit.

Tomac: PMP ar putea cere referendum privind eliminarea pensiilor speciale

Partidul Miscarea Populara PMP) ia in calcul sa propuna un referendum pe tema desfiintarii pensiilor speciale, pentru a elimina improvizatiile legislative legate de aceasta tema, a declarat sambata presedintele formatiunii, Eugen Tomac.

Eugen Tomac, despre votul pentru cabinetul Orban II: Parlamentarii PMP vor sta in banci, insa nu vor participa la vot. Adancirea acestei crize ne poate costa foarte mult

Liderul PMP, Eugen Tomac, sustine ca fortaiunea pe care o conduce nu se teme de alegerile anticopate, insa este de parere ca un astfel de scrutin nu este solutia pentru a iesi din haosul de pe scena politica,.

Eugen Tomac anunta o alianta-surpriza. Care e tinta propusa de PMP

Eugen Tomac, lider al PMP, anunta o mutare care ar putea asigura o pondere mai mare a candidatilor formatiunii la alegeri. Astfel, Tomac vrea sa propuna USR-Plus o alianta pentru alegeri, in zonele in care dreapta este in minoritate.

EUGEN TOMAC: Decizia CCR privind bugetul, o veste buna

Presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a declarat ca decizia CCR pe tema adoptarii bugetelor de stat si asigurarilor sociale de stat reprezinta o veste buna, dar a subliniat ca angajarea raspunderii Guvernului pe astfel de subiecte trebuie sa fie o exceptie.

EUGEN TOMAC: Nu anticipatele sa fie prioritate, ci banii europeni

Presedintele PMP, Eugen Tomac, solicita presedintelui Iohannis si Guvernului sa actioneze hotarat si eficient pentru a apara interesele Romaniei, sustinand ca nu anticipatele trebuie sa fie prioritatea acum, ci batalia pentru banii europeni.

Eugen Tomac crede ca anticipatele ar adanci criza politica

Liderul PMP Eugen Tomac spune ca PMP nu se teme de alegeri parlamentare anticipate, dar considera ca.

Romania risca sa primeasca mai putine fonduri europene. Tomac (PMP): Nu anticipatele trebuie sa fie prioritate pentru tara astazi Iohannis si Guvernul au datoria sa intervina de urgenta

Nu anticipatele trebuie sa fie prioritate pentru tara astazi, ci batalia pentru banii europeni, a afirmat Eugen Tomac, liderul PMP, care a lansat un apel catre presedintele Iohannis si Guvernul Orban, despre.

PMP anunta ca ia in calcul propunerea unui referendum pe tema pensiilor speciale pentru parlamentari si alesii locali

Reprezentantii PMP au anuntat ca iau in calcul provocarea unei discutii privind convocarea unui referendum pe tema pensiilor speciale ale parlamentarilor si alesilor locali. Liderul partidului, Eugen Tomac, spune ca discutia despre un referendum ar trebui sa aiba loc in conditiile in care nu exista un consens politic in acest sens, iar in lege sunt improvizatii in ceea ce priveste pensiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )