Libnet.ro
UNICEF

07:30

Firea: Ma asteptam la mai multa barbatie din partea lui Dragnea. E un abuz de putere din partea lui. Bucurestenii trebuie chemati la referendum

Adevărul Adevărul,
Firea: Ma asteptam la mai multa barbatie din partea lui Dragnea. E un abuz de putere din partea lui. Bucurestenii trebuie chemati la referendum

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, luni seara, ca se astepta la mai multa barbatie, in special barbatie politica din partea lui Liviu Dragnea, respectiv acesta sa recunoasca faptul ca a avut o intalnire cu primari de sectoare despre reorganizarea administrativa a Capitalei. Firea il acuza pe liderul PSD de abuz de putere si spune ca, pentru decizii atat de importante, este necesar ca bucurestenii sa fie chemati la referendum. continuă pe Adevărul

Ma asteptam la barbatie politica din partea lui Dragnea

Pimarul general, Gabriela Firea, a declarat in aceasta seara ca se astepta la mai multa barbatie, in special barbatie politica din partea lui Liviu Dragnea, respectiv acesta sa recunoasca faptul ca a avut o intalnire cu primari de sectoare despre reorganizarea administrativa a Capitalei.

Lionel Messi a cstigat trofeul Di Stefano, pentru cel mai bun jucator din campionatul Spaniei n sezonul trecut

Fotbalistul formatiei FC Barcelona, Lionel Messi, a castigat trofeul Di Stefano, decernat cel mai bun jucator din campionatul Spaniei in sezonul trecut.

Pe ce loc se afla Bucurestiulin topul oraselor cu cel mai aglomerat trafic din lume

Bucurestiul ocupa locul trei in lume in topul oraselor cu cel mai aglomerat trafic din lume, fiind singurul din Europa care apare in clasamentul realizat de compania de sisteme de navigatie TomTom, citat de.

VIDEO Bilantul celui mai grav incendiu din istoria Californiei a ajuns la 31 de morti. Alti 228 de oameni sunt cautati de autoritati

Biantul mortilor in incendiul ce face ravagii in California a ajuns la 31 dupa ce inca sase oameni au fost gasiti decedati din cauza celui mai grav incendiu din istoria statului american, transmite Reuters.

Alerta de incendiu la cel mai mare mall din tara

Alerta de incendiu, sambata seara, in cel mai mare mall din Romania. in urma cu scurt timp, a fost data aceasta alerta. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce alarma de incendiu a pornit la.

Alerta de incendiu la cel mai mare mall din Romania

Alerta de incendiu, sambata seara, in cel mai mare mall din Romania. in urma cu scurt timp, a fost data aceasta alerta. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce alarma de incendiu a pornit la.

Hollywood Reporter: Romania ofera cele mai generoase stimulente din Europa destinate filmului

Romania a anuntat cele mai generoase fonduri din Europa destinate filmului, Guvernul de la Bucuresti aproband un plan de refinantare care ar reprezenta pana la 45% din bugetele acordate filmului pe plan.

Castigatorii Romanian Hospitality Awards: Care este cel mai bun restaurant din Romania

Baracca din Cluj a fost desemnat cel mai bun restaurant din Romania, la prima editie a Romanian Hospitality Awards. Joseph Hadad a obtinut premiul pentru cel mai bun chef, Biutiful a obtinut premiul pentru cel mai bun bar/pub, Calif a fost declarat cel.

Poti uita de cafea. Acestea sunt alimentele care iti vor oferi mai multa energie decat o cana din aceasta bautura

Cu un program de munca incarcat, un plan de exercitii fizice ambitios si cu un calendar social plin, nu este de mirare ca esti mereu obosita si ca in fiecare dimineata amani alarma pana cand nu mai ai.

Fertilizarea in vitro, ntre tabu si lipsa de sprijin din partea statului: Romnia e singura tara din UE care nu are legislatie n domeniu, iar tinerii se mprumuta sau si vnd din bunuri pentru a putea plati procedura

In 1995, la Timisoara, era conceput primul copil din Romania prin procedura fertilizarii in vitro. Daniel s-a nascut in februarie 1996 si este astazi un adult sanatos. La mijlocul anilor '90, Romania a fost a 18-a tara din lume care folosea tehnica fertilizarii in vitro. 23 de ani mai tarziu, Romania este la coada Uniunii Europene in ceea ce priveste atentia acordata acestei proceduri - este singura tara din UE care nu are o legislatie in domeniu, iar abia din anul 2011 exista un program al Ministerului Sanatatii care acorda ajutor financiar cuplurilor care au nevoie de aceasta procedura, in conditiile in care un cuplu de varsta reproductiva din sase are dificultati in a obtine o sarcina.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )