Libnet.ro
UNICEF

23:30

Klaus Iohannis, de Ziua Constitutiei: Voi ramane profund dedicat rolului de a veghea la respectarea Legii Fundamentale si la buna functionare a autoritatilor publice

B1 B1,
Klaus Iohannis, de Ziua Constitutiei: Voi ramane profund dedicat rolului de a veghea la respectarea Legii Fundamentale si la buna functionare a autoritatilor publice

Caderea regimului comunist in decembrie 1989 si adoptarea prin referendum national a Constitutiei din anul 1991 reprezinta momentele care au marcat decisiv tranzitia Romaniei catre democratie si stat de drept. continuă pe B1

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Constitutiei

KLAUS IOHANNIS: Demersul de revizuire a Constitutiei va trebui realizat cu maxima responsabilitate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj cu prilejul Zilei Constitutiei Romaniei, in care afirma ca orice demers de revizuire va trebui realizat cu maxima responsabilitate, obiectivul fiind acela de a avea o Lege fundamentala modernizata, care sa permita constructia unui edificiu statal puternic si eficient.

Dan Barna promite, de ziua Constitutiei, ca USR va lupta in continuare pentru reformarea statului

Presedintele USR, Dan Barna, afirma intr-un mesaj transmis de Ziua Constitutiei ca formatiunea sa va.

Orban, de Ziua Constitutiei: Luam in calculreexaminarea sistemului constitutional si legislativ

Premierul Ludovic Orban a transmis duminica, de Ziua Constitutiei, ca, la momentul politic oportun, Guvernul va lua in calcul reexaminarea sistemului constitutional si legislativ, astfel incat democratia sa fie intarita.

Cum s-au fotografiat Carmen si Klaus Iohannis in Palatul Buckingham, cand credeau ca nu ii vede nimeni

Carmen si Klaus Iohannis au profitat din plin de vizita pe care au facut-o la Palatul Buckingham in pragul sarbatorilor. Presedintele Romaniei si sotia sa n-au ratat niciun moment, asa ca s-au pozat in ipostaze amuzante, dar si memorabile. in ce ipostaza s-au fotografiat Carmen si Klaus Iohannis la Palatul Buckingham? Majoritatea romanilor au observat .

A facut sau nu blat Viorica Dancila cu Klaus Iohannis, la prezidentiale? Explicatiile lui Codrin Stefanescu

Codrin Stefanescu, fostul secretar al PSD, a oferit o explicatie ce ar sa aiba rolul de a face lumina, in scandalul izbucnit recent in legatura cu un posibil blat, la alegerile prezidentiale. intelegerea ar fi fost facuta intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, candidatul PNL care a iesit invingator in prezidentialele din 2019. A facut .

KLAUS IOHANNIS: NATO este cea mai puternica alianta din toate timpurile

Alianta Nord Atlantica este cea mai puternica alianta din toate timpurile, care a rezistat foarte bine timp de 70 de ani, a spus, ieri, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa participarea la summit-ul NATO de la Londra, care a avut loc saptamana aceasta.

Klaus Iohannis: Doresc sa ma implic in stoparea taierilor ilegale de lemn

Presedintele Klaus Iohannis anunta ca se va implica in taierile ilegale de masa lemnoasa din Romania. Klaus Iohannis a declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca una dintre preocuparile sale este lega.

KLAUS IOHANNIS: NATO este puternica pentru ca statele membre sunt democratii consolidate

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 18:00

Administratia Prezidentiala, anunt important. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, face declaratii de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 18:00. Iohannis a avut astazi o intalnire de lucru cu mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )