Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban, confuz dupa revolta din PNL: Nici nu am inteles ce mi-au reprosat

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, confuz dupa revolta din PNL: Nici nu am inteles ce mi-au reprosat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca nu a inteles ce i-au reprosat liberalii care l-au contestat si ca a fost atacat intr-un mod violent pentru ca a votat da la referendum si a spus public ca. continuă pe Antena3

Acest demers clar avantajeaza PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca pozitiile critice ale unora dintre colegii sai la adresa conducerii PNL, exprimate duminica seara, reprezinta o iesire ciudata, care avantajeaza PSD, iar acestea nu ar trebui sa prezinte o foarte mare importanta pentru spatiul public.

Revolta in PNL. Ludovic Orban riposteaza: As fi preferat sa-si concentreze energia pentru a scapa Romania de aceasta guvernare

Liderul liberal Ludovic Orban este atacat din toate directiile de colegii sai, care ii reproseaza, printre altele, performantele partidului. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni ca ar fi preferat.

Scandal in PNL. Ludovic Orban raspunde atacurilor interne: As fi preferat ca pozitiile colegilor mei sa arate esecul PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a raspuns colegilor din partid care l-au atacat duminica seara, dupa esecul de la referendumul pentru familia traditionala.

Ludovic Orban, dupa referendum: Dragnea si PSD-ul au furat literalmente un proiect. Pe tot ce pune mana Dragnea se ofileste, se usuca, e compromis, e distrus (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru B1 TV, ca referendumul privind familia a picat si pentru ca PSD a confiscat aceasta initiativa, iar pe tot ce pune mana Dragnea se ofileste, se usuca, e.

Ludovic Orban intervine in scandalul dintre comisarul european Corina Cretu si Guvern: PSD condamna romanii la izolare si saracie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, intervine in scandalul dintre Guvernul PSD si comisarul european Corina Cretu, dupa ce oficialul de la Bruxelles s-a lansat, luni, intr-un atac extrem de dur la adresa Executivului.

Cum propune Adriana Saftoiu sa se mpace cu Ludovic Orban: PNL sa nceapa demersurile pentru punerea n aplicare a referendumului pentru 300 de parlamentari

Deputatul Adriana Saftoiu, unul dintre criticii lui Ludovic Orban pentru pozitia privind referendumul pentru familie, a scris luni ca liderul PNL ar putea face un prim gest etic si sa inceapa demersurile pentru punerea in aplicare a referendumului consultativ din 2009 pentru 300 de parlamentari si parlament unicameral. Potrivit lui Saftoiu, Orban a catagolat atunci referendumul drept unui inutil, desi la acela au participat 9 milioane de cetateni.

Catalin Predoiu, atac virulent la adresa lui Ludovic Orban: Nu poate sterge cu buretele palmaresul sau pentru PNL: Zero!

Atac virulent la adresa lui Ludovic Orban, din partea lui Catalin Predoiu. Fostul ministru al Justitiei acuza actuala conducere a PNL de lipsa de clarvixiune si considera ca Ludovic Orban are zero.

Ludovic Orban, despre renuntarea la pragul pentru referendum: Nu ii e rusine lui Dragnea?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca ar trebui sa ii fie rusine lui Liviu Dragnea sa vorbeasca despre renuntarea la pragul pentru referendum, avand in vedere ca din cauza lui oamenii nu au venit la vot.

Ludovic Orban: Din prostie sau din rea intentie, acest Guvern face rau Romaniei (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat joi un atac extrem de dur la adresa Guvernului, afirmand ca nu este capabil sa gestioneze dosarele europene si face rau de fiecare data cand se implica pe plan.

Ludovic Orban: Nu poti sa pui premier un om care nu intelege ce citeste, care e analfabet functional / Probabil unii ministri PSD nu vor sa faca proiecte cu bani europeni pentru ca nu pot sa-i fure (VIDEO)

Nu poti sa pui prim-ministru un om care nu stie sa citeasca, analfabet functional, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, referindu-se la social-democrata Viorica Dancila. Liderul liberal a mai spus, pen.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )