Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mihai Gotiu il acuza pe Dan Barna ca incearca sa distraga atentia de la problemele cu excluderile abuzive

Adevărul Adevărul,
Mihai Gotiu il acuza pe Dan Barna ca incearca sa distraga atentia de la problemele cu excluderile abuzive

Senatorul Mihai Gotiu a reactionat marti la anuntul lui Dan Barna privind organizarea unui referendum intern pentru pozitionarea USR ca partid de centru-dreapta. Gotiu subliniaza ca presedintele formatiunii incearca sa distraga atentia de la excluderile abuzive si ca, daca vrea sa impuna un astfel de referendum, ar trebui sa o faca cu demisia pe masa. continuă pe Adevărul

Dan Barna, despre prevederile legale care l-ar putea impiedica pe Nicusor Dan sa candideze la Primaria Capitalei cu sprijinul USR-PLUS: Problema se poate rezolva daca se inscrie in USR (VIDEO)

Liderul USR , Dan Barna, sustine ca problema unei eventuale piedici legislative in fata candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, ca independent, dar cu sustinerea USR-PLUS, ar putea fi rezolvata daca.

Dan Barna, despre excluderile din USR: Este pur si simplu o decizie disciplinara. Nu are nimeni o lista de excluderi predefinita. Nu e nimic iesit din comun (VIDEO)

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat marti, in platoul Stirilor B1 TV, ca decizia ca unii membri sa fie exclusi din randul formatiunii este una luata in mod democratic si a dezmintit informatia potrivit.

Dan Barna: Noi vom ramane fermi pe solicitarea ca bugetul sa fie dezbatut in Parlament. Altfel, s-ar crea un precedent foarte periculos(VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Legea bugetului de stat pentru anul 2020 ar trebui trecuta prin Parlament, sustinand ca angajarea raspunderii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )