Libnet.ro
UNICEF

18:00

Tariceanu: PSD si ALDE vor depune un proiect de lege de modificare a Constitutiei in aceasta sesiune

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu: PSD si ALDE vor depune un proiect de lege de modificare a Constitutiei in aceasta sesiune

Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca PSD si ALDE vor depune, in actuala sesiune parlamentara, o initiativa legislativa de modificare a Constitutiei, in sensul votului dat la referendum. Liderul ALDE a spus ca una dintre intrebarile de la referendum nu poate fi transpusa in Constitutie, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Tariceanu anunta ca PSD si ALDE vor depune un proiect de modificare a Constitutiei, dupa referendumul din 26 mai

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declaratca, in aceasta sesiune parlamentara, PSD si ALDE vor depune un proiect de modificare a Constitutiei, in urma referendumului din 26 mai.

Tariceanu: PSD si ALDE vom depune o initiativa legislativa de modificare a Constitutiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca, in aceasta sesiune parlam.

PSD-ALDE vor prelungirea epocii Isarescu

Olguta Vasilescu si Daniel Zamfir nu sunt de acord cu propriile partide * Isar spune ca Isarescu santajeaza cu avizarea tranzactiei Eximbank - Banca Romaneasca Desi multi asteapta, de ani de zile, sa se apropie de final, guvernarea lui Mugur Isarescu in fruntea Bancii Nationale a Romaniei BNR) pare sa fie departe de a ajunge la capat, atata vreme cat seful bancii centrale este sustinut de putere.

Senatorul PSD Serban Nicolae a depus un proiect de lege ce prevede pedepse mai mari pentru frauda la vot

Senatorul PSD Serban Nicolae a depus, la Senat, in procedura de urgenta, un proiect care prevede pedepse mai mari pentru fraudarea votului, respectiv pedepsele care sunt in prezent, intre sase luni si 3 ani, marindu-se intre 3 si 10 ani pentru votul multiplu sau cu act de identitate fals, transmite Mediafax.

Revolta in coalitie, dupa ce Tariceanu a anuntat ca PSD si ALDE il vor sustine pe Isarescu pentru un nou mandat in fruntea BNR

Dupa luni in sir in care coalitia majoritara s-a lansat in atacuri dure la adresa lui Mugur Isarescu, luni, Calin Popescu Tariceanu a anuntat brusc ca PSD-ALDE va propune si va vota reinnoirea mandatului ac.

Mugur Isarescu, un nou mandat la BNR. Guvernatorul are sustinerea PSD-ALDE

Mugur Isarescu ar putea sa primeasca un nou mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR), el avand sustinerea PSD-ALDE, au declarat pentru G4Media. ro surse din partid. Informatia a fost confirmata de Calin Popescu Tariceanu.

Renate Weber, propunerea PSD - Alde pentru postul de Avocat al Poporului

Renate Weber este propunerea PSD-ALDE pentru postul de avocat al poporului, ramas vacant dupa expirarea mandatului lui Victor Ciorbea, scrie Digi24. ro.

UPDATE Parlamentul voteaza astazi Avocatul Poporului. Renate Weber este sustinuta de majoritatea PSD-ALDE, iar Peter Eckstein-Kovacs este propus de opozitie Cei trei candidati, validati in comisiile juridice

Parlamentul s-a reunit miercuri, in sedinta comuna pentru alegerea unui nou Avocat al Poporului, dupa ce mandatul lui Victor Ciorbea a incetat. Propunerile sunt Renate Weber din partea PSD - ALDE, Peter Eckstein-Kovacs, sustinut de opozitie PNL, USR si UDMR) si Catalin Voinea Mic, din partea PMP. Ludovic Orban: Renate Weber nu poate fi Avocat al Poporului, este un om care a exportat traseismul politic la nivel european.

Puterea PSD-ALDE face comisie parlamentara de ancheta privind fraude la europarlamentare. Tariceanu: Au aparut foarte multe elemente care par sa se constituie in dovezi clare de fraudare

Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis luni sa propuna plenului comun infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind posibile fraude la alegerile europarlamentare din 26 mai. Propunerea a fost facuta de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, care a sustinut ca in ultima perioada in spatiul public au aparut foarte multe elemente care par sa se constituie in dovezi clare de fraudare a scrutinului.

Surse. Pe cine sustine coalitia PSD-ALDE pentru functia de Avocat al Poporului. Ciorbea, schimbat zilele viitoare

Functia de Avocat al Poporului revine ALDE, potrivit unei intelegeri dintre Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu. Potrivit unor surse politice, liderul ALDE o sustine pe Renate Weber pentru postul ocupat acum de Victor Ciorbea. Renate Weber a ratat un nou mandat de europarlamentar, dupa ce ALDE nu a reusit sa treaca pragul electoral. Opozitia il sustine pe Peter Eckstein Kovacs pentru functia de Avocat al Poporului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )