Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tomac: PMP ar putea cere referendum privind eliminarea pensiilor speciale

Hotnews Hotnews,
 Tomac: PMP ar putea cere referendum privind eliminarea pensiilor speciale

Partidul Miscarea Populara PMP) ia in calcul sa propuna un referendum pe tema desfiintarii pensiilor speciale, pentru a elimina improvizatiile legislative legate de aceasta tema, a declarat sambata presedintele formatiunii, Eugen Tomac. continuă pe Hotnews

Eugen Tomac: PMP ia in calcul sa propuna un referendum pentru eliminarea pensiilor speciale

Eugen Tomac a precizat, sambata, ca PMP ia in calcul sa propuna un referendum pe tema desfiintarii pensiilor speciale, pentru a elimina improvizatiile legislative legate de aceasta tema, potrivit.

EUGEN TOMAC: PMP ia in calcul sa propuna un referendum pe tema eliminarii pensiilor speciale

Partidul Miscarea Populara PMP) ia in calcul sa propuna un referendum pe tema desfiintarii pensiilor speciale, pentru a elimina improvizatiile legislative legate de aceasta tema, a declarat sambata presedintele formatiunii, Eugen Tomac.

Romania risca sa primeasca mai putine fonduri europene. Tomac (PMP): Nu anticipatele trebuie sa fie prioritate pentru tara astazi Iohannis si Guvernul au datoria sa intervina de urgenta

Nu anticipatele trebuie sa fie prioritate pentru tara astazi, ci batalia pentru banii europeni, a afirmat Eugen Tomac, liderul PMP, care a lansat un apel catre presedintele Iohannis si Guvernul Orban, despre.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )