Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila s-a razgandit. Nu mai voteaza la referendum

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila s-a razgandit. Nu mai voteaza la referendum

Viorica Dancila a anuntat exclusiv, la Antena 3,ca a reanalizat contextul politic si a decis sa nu mai voteze la referendum. Desi initial spusese ca va merge sa voteze la referendumul pe justitie or. continuă pe Antena3

Viorica Dancila s-a razgandit, nu mai voteaza la referendum. Da vina pe Presedinte

Dupa ce a reanalizat contextul politic, Viorica Dancila a decis, in cele din urma, ca nu va mai vota la referendumul convocat de Klaus Iohannis, relateaza Stiripesurse. ro, care citeazaun mesaj adresat.

Ruptura la varful PSD. Chirieac: Este tot mai evident ca Viorica Dancila s-a rupt de partid

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, la Bacau, ca va merge duminica la urne si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum. Dancila a afirmat ca va participa la re.

Viorica Dancila s-a razgandit cu privire la referendum: Nu o sa fiu partasa la aceasta actiune a presedintelui

Desi Viorica Dancila declarase ca va vota la referendumul pentru justitie, vineri, premierul a anuntat ca nu va mai vota, intrucat prin ultimele declaratii presedintele a dovedit ca miza este interesul propriu, fiind o actiune contra guvernului si al PSD.

Viorica Dancila: Voi vota la referendum. Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei

Viorica Dancila a anuntat ca va merge duminica la urne si va vota si la referendum, nu doar la alegerile europarlamentare, informeaza Agerpres. Premierul a insistat ca este o sustinatoare a statului.

Viorica Dancila: Voi vota la referendum. Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat ca va merge duminica la urne si va vota si la referendum, nu doar la alegerile europarlamentare, informeaza Agerpres. Premierul a insistat ca este o sustinatoare a statului.

Viorica Dancila, declaratii de ultima ora legate de referendum: Am spus ca merg. Dar eu sunt un om care respecta partidul

Premierul Dancila explica la Antena 3 de ce a afirmat ca va merge la referendum. Am spus ca merg la referendum, dar nu am spus modul in care voi vota. Acest lucru il vom stabili in interiorul.

Mircea Badea, suparat dupa anuntul lui Dancila ca va vota la referendum: Imbecila planetei! / Despre Iohannis: Hitlerist cretin!

Anuntul premierului Viorica Dancila ca va vota la referendum l-a nemultumit teribil pe Mircea Badea. Realizatorul TV a numit-o imbecila planetei pe social-democrata. Totusi, el va vota PSD pentru ca are.

Premierul Viorica Dancila sustine ca va vota la referendumul de duminica

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, la Bacau, ca va merge duminica la urne si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendumul pe justitie din 26 mai. Aceasta, in conditiile in care mai multi lideri ai PSD si ALDE au.

Viorica Dancila, mesaj IMPORTANT dupa ranirea soldatilor romani in Afganistan: Am discutat cu ministrul Apararii (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, pe contul sau de Twitter ca a discutat cu ministrul Apararii astfel incat cei 5 militari romani raniti in Afganistan sa primeasca cele mai bune ingrijiri.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul va adopta programul O comuna, o ambulanta

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca, in sedinta de Guvern de joi, vor fi adoptate doua acte normative in domeniul Sanatatii: programul 'O comuna, o ambulanta' si o serie de reglementari privind organizarea, functionarea si finantarea asistentei medicale comunitare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )