Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila s-a razgandit cu privire la referendum: Nu o sa fiu partasa la aceasta actiune a presedintelui

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila s-a razgandit cu privire la referendum: Nu o sa fiu partasa la aceasta actiune a presedintelui

Desi Viorica Dancila declarase ca va vota la referendumul pentru justitie, vineri, premierul a anuntat ca nu va mai vota, intrucat prin ultimele declaratii presedintele a dovedit ca miza este interesul propriu, fiind o actiune contra guvernului si al PSD. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: Voi vota la referendum. Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei

Viorica Dancila a anuntat ca va merge duminica la urne si va vota si la referendum, nu doar la alegerile europarlamentare, informeaza Agerpres. Premierul a insistat ca este o sustinatoare a statului.

Viorica Dancila: Voi vota la referendum. Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat ca va merge duminica la urne si va vota si la referendum, nu doar la alegerile europarlamentare, informeaza Agerpres. Premierul a insistat ca este o sustinatoare a statului.

Viorica Dancila s-a razgandit. Nu mai voteaza la referendum

Viorica Dancila a anuntat exclusiv, la Antena 3,ca a reanalizat contextul politic si a decis sa nu mai voteze la referendum. Desi initial spusese ca va merge sa voteze la referendumul pe justitie or.

Viorica Dancila s-a razgandit, nu mai voteaza la referendum. Da vina pe Presedinte

Dupa ce a reanalizat contextul politic, Viorica Dancila a decis, in cele din urma, ca nu va mai vota la referendumul convocat de Klaus Iohannis, relateaza Stiripesurse. ro, care citeazaun mesaj adresat.

Ruptura la varful PSD. Chirieac: Este tot mai evident ca Viorica Dancila s-a rupt de partid

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, la Bacau, ca va merge duminica la urne si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum. Dancila a afirmat ca va participa la re.

Toate gafele facute de Viorica Dancila. Colectia, intr-un video pe internet, totul gratis, pe banii romanilor

Toate gafele facute de Viorica Dancila sunt o adevarata sursa de inspiratii pentru bancuri. Ea va ramane in istoria Romaniei drept politicianul care debitat cele mai multe perle si a spus cele mai multe fraze fara rost si fara sens. Viorica Dancila a fost, este si va fi mereu criticata pentru modul defectuos nu neaparat [] .

Viorica Dancila, intampinata de protestatari furiosi la Barlad: Daca intru acolo, bag mana in parul ei VIDEO

Viorica Dancila a avut parte de o noua primire ostila, de aceasta data la Barlad. Sefa Guvernului a fost abordata de un barbat si de o femeie, care s-au declarat extrem de nemultumiti de guvernarea PSD. Premierul Viorica Dancila a mers, marti, la Barlad, unde a fost intampinata de mai multi protestari. Ei au cerut [] .

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] .

VIORICA DANCILA: Se discuta proiectul O familie, o casa

Premierul Viorica Dancila anunta ca Guvernul discuta, in prima lectura, proiectul O familie, o casa, o varianta mai aproape de nevoile cetatenilor a programului Prima Casa.

Mircea Badea o jigneste pe Viorica Dancila: Imbecila planetei

Viorica Dancila a fost scriticata de Mircea Badea, dupa ce a declarat ca isi va exercita dreptul la vot atat la alegerile europarlamentare, cat si la Referendumul pentru justitie. Realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a avut un mesaj dur si pentru PSD. Da. Voi participa duminica la vot si voi vota [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )