Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vlad Voiculescu, dupa discutiile cu Nicusor Dan: Daca nu se ajunge la o concluzie, propun referendum intern pentru desemnarea candidatului la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Vlad Voiculescu, dupa discutiile cu Nicusor Dan: Daca nu se ajunge la o concluzie, propun referendum intern pentru desemnarea candidatului la Bucuresti

Birourile nationale ale USR si PLUS ar urma sa reia luni discutiile privind candidatura la Primaria Capitalei, dupa ce la intalnirea de duminica cu Nicusor Dan nu s-a ajuns la nicio solutie privind metoda de desemnare a candidatului. Vlad Voiculescu a precizat ca, in cazul in care conducerile formatiunilor nu vor ajunge la o intelegere, va propune un referendum intern. continuă pe Hotnews

Compania Municipala de Iluminat Public ii raspunde lui Vlad Voiculescu dupa ce acesta a acuzat-o ca a facut campanie pentru PSD: Totul a fost legal

Compania Municipala Iluminat Public Bucuresti CMIPB) a transmis vineri ca respinge acuzatiile candidatului PLUS pentru Primaria Capitalei Vlad Voiculescu, precizand ca acesta din urma a facut acuzatii false, mincinoase, care afecteaza grav imaginea companiei. Voiculescu a declarat vineri dimineata ca CMIPB a amplasat mesaje electorale pentru PSD.

Vlad Voiculescu: M-am intalnit cu Nicusor. I-am spus sa facem echipa pentruBucuresti. Reactia lui Dan Barna

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS pentru functia de primar general al Capitalei, afirma ca a discutat mai mult de doua ore cu Nicusor Dan pentru a forma o echipa pentru Bucuresti si ca i-a propus acestuia sa semneze un protocol politic in care sa stabileasca ariile de responsabilitate ale fiecaruia in tandem, indiferent daca va ocupa functia de primar sau viceprimar.

Nicusor Dan, despre discutia cu Vlad Voiculescu: Nu am ajuns prea departe Ce urmeaza in negocierile dintre USR si PLUS (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de USR la Primaria Capitalei, a precizat ca negocierile cu Vlad Voiculescu si PLUS nu au avansat in urma discutiilor de duminica si luni. Ca sa punem in.

Vlad Voiculescu depune plangere penala impotriva Companiei municipale de iluminat public, acuzata ca a amplasat mesaje electorale pentru PSD

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS pentru functia de primar general al Capitalei, anunta ca va depune plangere penala pentru infractiunea de delapidare pe numele conducerii companiei municipale de iluminat public din cadrul Primariei Generale. Voiculescu spune ca plangerea si faptele acuzate au legatura cu faptul ca anul trecut el a fotografiat anul trecut o masina a companiei intinzand mesh-uri pentru PSD.

Detalii nestiute despre trecutul lui Vlad Voiculescu. Povestea plecarii la studii in Viena

Andreea Sava a prezentat in exclusiviate detalii nestiute din trecutul lui Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primaria Capitalei, de care nici macar el nu pomeneste.

Nicusor Dan, despre negocierile pentru desemnarea candidatului USR-PLUS: Eu sustin in continuare varianta sondajului

Candidatul sustinut de USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a aratat luni ca va sustine in continuare ca este nevoie de un sondaj pentru a stabili care va fi candidatul coalitiei USR-PLUS in.

Rares Bogdan a dezvaluit ca negociaza cu Nicusor Dan candidatura la Primaria Capitalei: Asta ar putea sa ne faca sa ne reorientam

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, a spus ca ar fi dispus sa candideze la Primaria Capitalei, insa prima lui varianta este o fuziune cu partidul lui Nicusor Dan. Rares Bogdan a mai spus ca PNL negociaza o alianta cu PMP.

Planul pe Bucuresti pentru coronavirus. Nicusor Dan: Nu ne putem juca cu vietile oamenilor (VIDEO)

Autoritatile trebuie sa pregateasca rapid Municipiul Bucuresti pentru o eventuala epidemie cu coronavirus, atragatentiaNicusor Dan, Ana Ciceala si Adrian Wiener. Primaria Capitalei trebuie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )