Libnet.ro
UNICEF

06:00

Careul de asi din maneca Presedintelui. All in pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Careul de asi din maneca Presedintelui. All in pentru Romania

La finalul anului trecut, intrebat despre adoptarea legilor justitiei in Parlament, Presedintele Klaus Iohannis a spus: Referendumul nu este ultimul as pe care il am. continuă pe Adevărul

Careul de asi din maneca Presedintelui. Ce arme are Iohannis in lupta cu Dragnea

La finalul anului trecut, intrebat despre adoptarea legilor justitiei in Parlament, Presedintele Klaus Iohannis a spus: Referendumul nu este ultimul as pe care il am, scrie Sebastian Burduja pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Palestina, avertisment pentru Romania, dupa anuntul privind mutarea ambasadei

Ministrul de externe al Autoritatii Palestinienea transmis un mesaj de avertizare la adresa statelor din Uniunea Europeana care vor sa-si mute ambasadele din Israel la Ierusalim. Riyad Malki a afirmat joi.

Tanar din Craiova, arestat preventiv pentru trafic de persoane si tentativa de omor

Un tanar de 22 de ani din Craiova a fost retinut joi de politisti, fiind acuzat ca ar fi exploatat sexual o tanara de aceeasi varsta din judetul Dolj, pe care ulterior ar fi incercat sa o.

Plajele din sudul Litoralului, pregatite pentru turisti

Administratia Nationala Apele Romane anunta ca plajele din sudul Litoralului sunt pregatite pentru primirea turistilor de 1 Mai, activitatile necesare fiind demarate inca din luna februarie, se arata intr-un comunicat al institutiei, dat publicitatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )