Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cateva raspunsuri si multe intrebari dupa Referendum

Adevărul Adevărul,
Cateva raspunsuri si multe intrebari dupa Referendum

Referendumul din 6-7 octombrie a reusit sa aduca o serie de raspunsuri la intrebari importante cu privire la societatea romaneasca. Totodata, lipsa cvorumului lasa deschise multe intrebari, ce vor fi finalizate in anii care vin. continuă pe Adevărul

Si politica e o meserie foarte veche. Concluziile Bisericilor dupa referendum

Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhidiecezei Romano-Catolice, si Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, sunt de parere ca referendumul privind familia a esuat din cauza.

Ludovic Orban, dupa referendum: Dragnea si PSD-ul au furat literalmente un proiect. Pe tot ce pune mana Dragnea se ofileste, se usuca, e compromis, e distrus (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru B1 TV, ca referendumul privind familia a picat si pentru ca PSD a confiscat aceasta initiativa, iar pe tot ce pune mana Dragnea se ofileste, se usuca, e.

Masura propusa de un preot din Targoviste, dupa referendum: Nu mai putem acorda binecuvantare celor care lupta impotriva Bisericii

Un preot, profesor la facultatea de Teologie din Targoviste, a scris pe Facebook cum crede el ca ar trebui sa actioneze biserica dupa referendumul privind redefinirea familiei. Este momentul de a face.

Liviu Dragnea, prima iesire publica dupa referendum: Ideea de cvorum inhiba prezenta la vot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, miercuri, o prima iersire publica dupa referendumul pentru revizuirea Constitutiei. Dragnea spune ca oamenii nu au iesit la vot din cauza ideii de cvorum, care.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa referendum

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat in urma rezultatului de la referendumul pentru familie, care a avut loc in zilele de 6 si 7 octombrie 2018. Seful statului sustine ca desi diferiti, suntem toti rom.

intrebarea unui cunoscut preot dupa referendum: De ce nu ne-a auzit poporul?

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tanasescu, care a sustinut activ referendumul pentru modificarea Constitutiei, se intreaba unde a gresit Biserica. Dupa aflarea rezultatelor.

Radu Banciu, dupa referendum: Nimeni nu mai crede in aceasta ticalosie aflata in fruntea Bisericii Ortodoxe Romane (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu infrangerea uriasa suferita de Biserica Ortodoxa Romana prin boicotul de la referendumul pentru familia.

Radu Banciu: Dragnea spune ca nu se impune o analiza in PSD dupa referendum. Clar! Daca e un esec, atunci sa trecem peste el... (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, primele explicatii date de Liviu Dragnea dupa esecul de la referendum. Liviu Dragnea a luat cuvantul vizavi de esecul de la.

Prima reactie a lui Dragnea dupa referendum: Vrea eliminarea cvorumului din procesul de vot

Dupa 2 zile, Liviu Dragnea a comentat, miercuri, rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie, care nu a fost validat din cauza prezentei scazute la vot. Dragnea a facut aluzie si la eliminarea cvorumului la referendumuri,.

Lider PSD, dupa referendum: Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina

Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina, sustine Florin Carciumaru, presedintele PSD Gorj, dupa esecul de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )